2777
2789
کجا بی احترامی کرد؟ مگه الکیه گزارش زدن بررسی میشه

ولشون کن بزار گزارش بزنن😁🖐️

من از سال ۹۴تا الان صد دفعه تعلیق شدم و باز اومدم

پس به اندازه نصف سن اینا تو سایت بودمو اقسام مدل ادما رو دیدم

کارشناس حقوق و امور مالی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم قرار نیست توهین کنن که بعدشم ماشالا خودشون خوب بلدن دفاع کنن از خودشون به دفاع شما احتیاجی ندا ...

من دفاع از کسی نکردم فقط گفتم جنبه داشته باشید لطفا.هر کسی نظرشو داد منفی یا مثبت بله نباید توهین میکردن

شما خودت انقذرفاقد شعوری که نمیدونی اینجت سایت تبادل نظر ه و حق نداری به کسی بگی دفاع نکن یا نظر نده

من با احترام باهاتون برخورد کردم حق توهین نداشتین حالام که توهین کردی جوابی نمیدم بهتون چون در سطحی نیستید که باهاتون دهن به دهن بشم لطفا دیگه ریپ نزنید.... 

من دفاع از کسی نکردم فقط گفتم جنبه داشته باشید لطفا.هر کسی نظرشو داد منفی یا مثبت بله نباید توهین می ...

عزیزم من با احترام با همه برخورد میکنم پس انتظار احترام هم دارم لطفا دیگه ادامه ندید 

بنده خدا اسی یه چیز گذاشته بود شاد شیم... 

من با احترام باهاتون برخورد کردم حق توهین نداشتین حالام که توهین کردی جوابی نمیدم بهتون چون در سطحی ...

لطفا دیگه ریپ نزنید

چیه نکنه میترسی باز دهنتو وا کنی بیشنر فحش بدی خودت قطع دسترسی شی مامانت دعوات کنه

کارشناس حقوق و امور مالی
 اگه هرکی حرف مخالف زد یکی پرچم بگیره دستش که گزارش بزنید که همه تعلیق میشن🤣🤣🤣

انگار مثلا نی نی یار واستاده تک تک کاربرایی که گزارش میخورن رو قطع دسترسی کنه به سلیقه این🤣

کارشناس حقوق و امور مالی
من با احترام باهاتون برخورد کردم حق توهین نداشتین حالام که توهین کردی جوابی نمیدم بهتون چون در سطحی ...

شما سطح رو تعیین میکنید؟ تاپیک استارت بدبختم شما جو دادی خراب کردی ؟ اعصاب نداری نیا سایت اینجا نظر مخالفم ممکنه باشه