اول معنی نژاد پرستی رو بفهم بعد بیا سخنرانی کن مگه من گفتم از این نژاد بدم میاد؟؟نه اتفاقا دوسشون د ...
دقیقا همین معنوی میده لطفا احترام تونو نگه دارید وقتی ادعای الکی میکنید پاش وایسید علامت انگشت و حرف نا مربوط زدید به استارتر واقعا فاقد شعورید چون استارتر بهتون توهینی نکردن اگه انقدر اذیتید تایید تو تاپیک...
واقعا کی میخاین یاد بگیرین اگه شما ی چیزی رو دوست ندارین دلیل نمیشه همه دوست نداشته باشن ، و نباید بی احترامی کنین ،من آرمی نیستم اما احترام زیادی برای اعضا قاعلم هیج وقت دنبالشون نکردم اما بی احترامی هم نمیکنم، لطفا بیاین فرهنگ سازی کزدن رو از خودمون شروع کنیم
همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️
عزیزم هفت فرشته ان زیر نظر کمپانی و خواننده و ان کلی چیز که واقعا الان نمیتونم تو تایپ کردن بگم یه جهانیه واس خودش بزنید داخل گوگل BTS کلی اطلاعات میاره مطالعه کنید