2777
2789
اول معنی نژاد پرستی رو بفهم بعد بیا سخنرانی کن مگه من گفتم از این نژاد بدم میاد؟؟نه اتفاقا دوسشون د ...

دقیقا همین معنوی میده لطفا احترام تونو نگه دارید وقتی ادعای الکی میکنید پاش وایسید علامت انگشت و حرف نا مربوط زدید به استارتر واقعا فاقد شعورید چون استارتر بهتون توهینی نکردن اگه انقدر اذیتید تایید تو تاپیک... 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

واقعا کی میخاین یاد بگیرین اگه شما ی چیزی رو دوست ندارین دلیل نمیشه همه دوست نداشته باشن ، و نباید بی احترامی کنین ،من آرمی نیستم اما احترام زیادی برای اعضا قاعلم هیج وقت دنبالشون نکردم اما بی احترامی هم نمیکنم،  لطفا بیاین فرهنگ سازی کزدن رو از خودمون شروع ‌کنیم 

من عاشق تهیونگم💜🥺

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️

دقیقا همین معنوی میده لطفا احترام تونو نگه دارید وقتی ادعای الکی میکنید پاش وایسید علامت انگشت و حرف ...

عزیزم تاپیک زدن برای نظر دادن هرکسی نظرشو گف اگر میخواستن کسی نظر نده خب قفل میکردن گلم هر نظری مثبت منفی داره

ببخشید بی تی اس

عزیزم هفت فرشته ان زیر نظر کمپانی و خواننده و ان کلی چیز که واقعا الان نمیتونم تو تایپ کردن بگم یه جهانیه واس خودش بزنید داخل گوگل BTS کلی اطلاعات میاره مطالعه کنید 

دقیقا همین معنوی میده لطفا احترام تونو نگه دارید وقتی ادعای الکی میکنید پاش وایسید علامت انگشت و حرف ...

اولشم که داری فحش میدی خودت پس فاقد شعور قطعا تویی چون حرف دهنتو متوجه نمیشی

بعدشم من لزومی نمیبینم که بتو ثابت کنم که نظرم در مورد نژاد پرستی چیه

فقط در همین حد بدون که از امثال تو که بدون فکر فقط حرف میزنن خوشم نمیاد

کارشناس حقوق و امور مالی
عزیزم تاپیک زدن برای نظر دادن هرکسی نظرشو گف اگر میخواستن کسی نظر نده خب قفل میکردن گلم هر نظری مثبت ...

عزیزم قرار نیست توهین کنن که بعدشم ماشالا خودشون خوب بلدن دفاع کنن از خودشون به دفاع شما احتیاجی ندارن... 

عزیزم قرار نیست توهین کنن که بعدشم ماشالا خودشون خوب بلدن دفاع کنن از خودشون به دفاع شما احتیاجی ندا ...

شما خودت انقذرفاقد شعوری که نمیدونی اینجت سایت تبادل نظر ه و حق نداری به کسی بگی دفاع نکن یا نظر نده