2777
2789
عنوان

خانما بیایین لباس عید دخترمو ببینید 😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1895 بازدید | 87 پست
انگشترم نظر بدین

ظریف و قشنگه ولی راستش تو انگشت وسط اصلا جالب نشد 

بنداز انگشت کناریش انگشت حلقه. 

اگه از تجربه ام از کنکور ارشد سوال داری این تاپیک رو بخون 👈 اطلاعات راجع به کنکور ارشد روانشناسی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دعا کنید نی نی منم صحیح و سالم دنیا بیاد، براش از این لباسای ناز کوچولو بگیرم 🥺🥰❤️

انشالله ک سالم و سلامت باشه عزیزم😍

دختر قشنگم🥰تو همه وجود منی وقتی نگاه اون چشمای مشکی و فندقی جذابت میکنم یه حسی تو دلم به وجود میاد که انگار دنیا تو مشت منه...خداروشکر میکنم که بعد کلی انتظار یه دخمل خشگل و ناااازی مثل تو به من هدیه کرد💜
بچه ها من ی شال تو بهمن رفتم از مغازه خریدم ۱۶۸تمن شال پتینه اسمش بود  ادیشبرفتم ی خانومه داشت ...

بعضی فروشنده ها خیلی حروم خورن

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
بعضی فروشنده ها خیلی حروم خورن

اره عزیزم خیلی میندازن فروشنده ها

دختر قشنگم🥰تو همه وجود منی وقتی نگاه اون چشمای مشکی و فندقی جذابت میکنم یه حسی تو دلم به وجود میاد که انگار دنیا تو مشت منه...خداروشکر میکنم که بعد کلی انتظار یه دخمل خشگل و ناااازی مثل تو به من هدیه کرد💜
ظریف و قشنگه ولی راستش تو انگشت وسط اصلا جالب نشد  بنداز انگشت کناریش انگشت حلقه.

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

آخيش چه خوب شددد تو این انگشتت 🥰😍

شیطان پرستی و اینا هم به نظرم به نیت هست. الاعمال بالنیات. وقتی نیتت پاکه مطمئن باش پیش خدا کارت هم پاک میشه. نگران این چیزا نباش. 

اگه از تجربه ام از کنکور ارشد سوال داری این تاپیک رو بخون 👈 اطلاعات راجع به کنکور ارشد روانشناسی
اونکه اره،شب عیده و بنداز بنداز

اره دیگه من یه روفرشی ده روز پیش قیمت کردم گفت ۷۵۰ امروز همون میگفت ۹۵۰ منم بهش گفتم جلو مشتری هم گفتم دیگه موند چی بگه 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

اومدم ذوق لباس دخترونه کنم...

امسال بچه هام رو‌نشد جورکنم براشون😔

ادویه ی جنوبی و خرما با تضمین عطر و طعم دارم     کاربری من   adviye_hanaii@      کانال ایتا      https://eitaa.com/adviye_hanaii91

[QUOTE=280711175]اومدم ذوق لباس دخترونه کنم... امسال بچه هام رو‌نشد جورکنم 

آخی عزیزم الهی غصه نخور انشالله ک سالای آینده بهترین لباس هارو براشون بخری

[QUOTE=280711175]اومدم ذوق لباس دخترونه کنم... امسال بچه هام رو‌نشد جورکنم  آخی عزیزم الهی غصه ...

ممنونم انشالله گلم.

عزیز اگه خواستید میتونم خدمتتون بفرستم...امضام رو میگم گلم

ادویه ی جنوبی و خرما با تضمین عطر و طعم دارم     کاربری من   adviye_hanaii@      کانال ایتا      https://eitaa.com/adviye_hanaii91