2777
2789
عنوان

چندکیلویبد

| مشاهده متن کامل بحث + 1337 بازدید | 125 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کوچولو خوبه کهه بگَلیه😁

ولی مسخرم میکنن دارم حرف میزنم میگن برو‌بشین خاله ریزه ت حرف نزن کوچولویی هنوز🥲

یه صلوات مهمونم می‌کنی به عشقم برسم؟مرسی..👣             _مَن هَمانم که خود قاتل و خود مقتولم؛ مَن هَمان مسئله ی ساده ولی مجهولم،،                                                  ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن..در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ و شکیرا هم خیانت شده..دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره..دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا..میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و..هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!! پس رها کن سرزنش رو ..اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه..فلذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است،🚶‍♀️🚬                                                      
بستگی به قدم داره قدت چقده من خودم قدم 175وزنم 65

۱۶۰ قدم

من نسبت به سنم هم لاغرم

۲۵سالمه اخه😓😓😓

توروخدا واسه شاغل شدنم ورسیدن به حاجتم  صلوات بفرست مهربون🙏🥰😘الهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 🙏لاحول ولاقوه الا بالله العلی العظیم🙏🌷🌷تنتون سلامت ،دلتون همیشه شاد دوستان😍😍😍
خوشبحالت تامیتونی بخور و از زندگی لذت ببر🤩🤗

هرچی میخورم‌چاق نمیشم

ازبس بهم گفتن لاغری دم عیدی اعتماد به نفس ندارم

توروخدا واسه شاغل شدنم ورسیدن به حاجتم  صلوات بفرست مهربون🙏🥰😘الهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 🙏لاحول ولاقوه الا بالله العلی العظیم🙏🌷🌷تنتون سلامت ،دلتون همیشه شاد دوستان😍😍😍
فکر کردم لاغر تر از وجود نداره ۴۶با قد۱۵۵

عوخیی😂

یه صلوات مهمونم می‌کنی به عشقم برسم؟مرسی..👣             _مَن هَمانم که خود قاتل و خود مقتولم؛ مَن هَمان مسئله ی ساده ولی مجهولم،،                                                  ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن..در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ و شکیرا هم خیانت شده..دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره..دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا..میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و..هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!! پس رها کن سرزنش رو ..اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه..فلذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است،🚶‍♀️🚬                                                      
۱۶

اها من از ۱۶سالگی ت این‌وزنو قد‌موندم‌کلا من ۱۸سالمه

۱۶۰ قدم من نسبت به سنم هم لاغرم ۲۵سالمه اخه😓😓😓

میتونی با رژیم مناسب باشگاه وزنتو ببری بالا ولی خواهشا فکر دارو خوردن غذا های چرب خوردنو از سرت بنداز بیرون خیلی بعدا آسیب میزنه بهت

ترجیح میدم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!
استارتر عزیزم منم مثل توعم اگه راهکاری گفتم بهم میگی وقت ندارم تاپیکو بخونم🥺❤️

والا گلم من خودم هم داغونم

دم عید هیچ اعتماد به نفس ندارم

خواهرا کوچکترم ازمن چاق اونوقت من با۲۵سال سن انگار هنوز بچه مدرسه ای هستم😪😪😪😪

اها من از ۱۶سالگی ت این‌وزنو قد‌موندم‌کلا من ۱۸سالمه

منو هرکی ببینه فک میکنه ۱۰ سالمه بیبی فیسی  ؟؟

مثل اهی خسته؛درکالبدی انسانی! نمیدانم. چنین حسی داشته ایی یا نه؟ اینکه بخواهی هزاران سال بخوابی یا اصلا وجود نداشته باشی...                        fall=pv