yyypmmm مدیر عضویت: 1401/05/20 تعداد پست: 1533 عنوان چندکیلویبد | مشاهده متن کامل بحث + 1337 بازدید | 125 پست کیا از وزنشون راضی نیستن؟؟؟من که خودم لاغرم و۴۲😭😭😭😭 توروخدا واسه شاغل شدنم ورسیدن به حاجتم صلوات بفرست مهربون🙏🥰😘الهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 🙏لاحول ولاقوه الا بالله العلی العظیم🙏🌷🌷تنتون سلامت ،دلتون همیشه شاد دوستان😍😍😍 1401/12/29 | 01:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
**شاهدخت** عضویت: 1396/02/16 تعداد پست: 42716 من خونمون شهرستان .کار نیست یه استان دیگه هم نمیتونم برم سرکار وبااین شرایط جامعه هم خونه بشم بادخت ... منم شهرستانمبرو اداره کاریابی شهرتون در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من منتری 💖
yyypmmm مدیر استارتر عضویت: 1401/05/20 تعداد پست: 1533 منم شهرستانم برو اداره کاریابی شهرتون شهرستان کوچبک گلمنداره اداره کاریابی توروخدا واسه شاغل شدنم ورسیدن به حاجتم صلوات بفرست مهربون🙏🥰😘الهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 🙏لاحول ولاقوه الا بالله العلی العظیم🙏🌷🌷تنتون سلامت ،دلتون همیشه شاد دوستان😍😍😍
**شاهدخت** عضویت: 1396/02/16 تعداد پست: 42716 شهرستان کوچبک گلم نداره اداره کاریابی خب توی دیوار یا توی گوگل سرچ کن در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من منتری 💖
yyypmmm مدیر استارتر عضویت: 1401/05/20 تعداد پست: 1533 خب توی دیوار یا توی گوگل سرچ کن میگم که سرچ کردم استانا دیگه خوابگاه یا پانسیون نمیدنمن نمیتونم باکسی هم خونه بشم .بحث اعتماد وامنیتمن ادم استرسی ام توروخدا واسه شاغل شدنم ورسیدن به حاجتم صلوات بفرست مهربون🙏🥰😘الهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 🙏لاحول ولاقوه الا بالله العلی العظیم🙏🌷🌷تنتون سلامت ،دلتون همیشه شاد دوستان😍😍😍
**شاهدخت** عضویت: 1396/02/16 تعداد پست: 42716 میگم که سرچ کردم استانا دیگه خوابگاه یا پانسیون نمیدن من نمیتونم باکسی هم خونه بشم .بحث اعتماد وامن ... چطور نمیدن خوابگاه و پانسیون همه شهری دارن و به همه میدن در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من منتری 💖