2821
2789
عنوان

مانتوی عیدم

215 بازدید | 14 پست

بااین مانتو چ شال و شلواری میاد؟

گشاد وایمیسته

عضو تاپیک بامداد خمار.تاریخ شروع ۷بهمن۹۹  زیرگروهابییییی💎وزن شروع۷۰👈وزن هدف۵۹....قد۱۶۳.رژیم شیردهی👨‍👩‍👦🌸🍼همت من به بلندای درخت ارزوست...من میتونم خوش هیکل باشم📸

عضو تاپیک بامداد خمار.تاریخ شروع ۷بهمن۹۹  زیرگروهابییییی💎وزن شروع۷۰👈وزن هدف۵۹....قد۱۶۳.رژیم شیردهی👨‍👩‍👦🌸🍼همت من به بلندای درخت ارزوست...من میتونم خوش هیکل باشم📸

سلام راجع ب امضات 

الان چندکیلویی

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

سلام راجع ب امضات  الان چندکیلویی

۶۳

دوسش دارم مبارک باشه

خیلی ناراحتم،چون گشاد هس انگار برام بااینکه سایزه یکه،ینی مدلش اینجوره

مثل مال منه اره مدلش گشاده  چند گرفتی من باهاش شلوار پارچه ای از کمر گشاد گرفتم

دقیقا همین مدله؟شما مشکلی نداری باگشادیش؟من۱۲۵۰

شما چن

الان گشاد همه میپوشن دیگه تنگ خز شده  خوشگله مانتوت

ممنونم.اره تنگ دوس ندارم،این احساس میکنم رو تنم بازی می‌کنه

هنوز شال و شلوار نگرفتم

دقیقا همین مدله؟شما مشکلی نداری باگشادیش؟من۱۲۵۰ شما چن

یکم طرح پارچش فرق داره این لوزی لوزی در‌شته واسه من لوزی لوزی ریزه

نه دیگه مدلشه گشاده 

منم همین حدود قیمت گرفتم 

شلوارتو یا دمپا گشاد بگیر یا کلن از بالا گشاد بگیر

واسه من رنگ مانتوم سفیده

زمین به طرز وحشتناکی گرد است🌍
یکم طرح پارچش فرق داره این لوزی لوزی در‌شته واسه من لوزی لوزی ریزه نه دیگه مدلشه گشاده  منم ه ...

مبارکت باشه عزیزم.براش شلوار دمپا مشکی پارچه از گرفتم احساس میکنم بش نمیاد.ببرم با ی شلوار دمپا جین زغالی عوض کنم بهتر نیس؟

مبارکت باشه عزیزم.براش شلوار دمپا مشکی پارچه از گرفتم احساس میکنم بش نمیاد.ببرم با ی شلوار دمپا جین ...

مرسی. مبارک شمام باشه🌹دمپا جین ذغالی واسه هر خانومی لازمه یه دونه 😂من شال نگرفتم موندم بی شال هر سال سرشال گرفتن معضلی دارم من 

زمین به طرز وحشتناکی گرد است🌍
مرسی. مبارک شمام باشه🌹دمپا جین ذغالی واسه هر خانومی لازمه یه دونه 😂من شال نگرفتم موندم بی شال هر س ...

پس شبیهیم مث ک.

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 22 ساعت پیش
2791
2779
2792