2777
2789
عنوان

شما باشین با این پول چه میکنید

206 بازدید | 13 پست

امروز دو میلیون از جایی که فکرشو ننیکردیم بهمون عیدی دادن یعنی براش حسابی نکرده بودیم شوهرم گفت یک مال تو یک میلیونم مال من آخر. ماه قرعه فامیلیون 5 میلیون مال ماست اونم شوهرم گفته 2.5 تو 2.5 میلیون من......... دلم نمیخواد این پوبلها خرج الکی بشه چون اصلا دیگه همچین پولی که نیاز نداشته باشیم و یکهویی گیرمون بیاد در طول سال نداریم دو تا اتاق خواب فرش ندارن هر کدوم 9 متری میخورن یمی بگیریم یمی دیگه رو قسطی یا درب حیاطمونو رنگ کنیم یک گلیمم بر آشپزخونه بخریم.... یا به حرف شوهرم هرکی بره پولشو خلی پلی کنه یا طلای چیزی بگیرم شما بگید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلا این هفت تومن رو بدین یه تیکه طلابخرین رنگ در وکارای دیگه رو خوردخورد بادرامدتون انجام بدین روحیتون عوض میشه

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

طلا که با این پول نمیشه فقط انگشتر شاید بشه اونم یا یک ملیون تو اون ۲ نیم ملیونت که اونم شاید بشه نمیدونم هرکدوم و ازنظر خودت مهم تر و واجب تره مثلا اگه فرش اتاق خوابتون خیلی خرابه اوناره عوض کن یا در حیاط تون خیلی زشت تره اونو رنگ کن