mmmmrr مدیر عضویت: 1401/08/23 تعداد پست: 3157 عنوان باردار🙂 | مشاهده متن کامل بحث + 487 بازدید | 29 پست سلام خانما هفته شیش بارداریم چه چیزایی ممنوعه برای خوردن بارداری اولمه تجربه ندارم ممنون میشم راهنماییم کنین 1401/12/29 | 01:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mmmmrr مدیر استارتر عضویت: 1401/08/23 تعداد پست: 3157 شرمنده منظور بدی نداشتم بخدا تو نی نی سایت هرکی رو میبینی میگه چی خوبه برا انداختن بچه فک کنم خوب نخوندی تاپیکمو
mmmmrr مدیر استارتر عضویت: 1401/08/23 تعداد پست: 3157 میگن فقط ماهی پرورشی بخورید ماهی های جنوب خوب نیست تو بارداری مرسی گلم
niiilooofaar عضویت: 1401/04/04 تعداد پست: 8122 فک کنم خوب نخوندی تاپیکمو خوندم ببخشید ناراحتت کردم یه لحظه فکر منفی اومد تو ذهنم میشه برای سلامتی فندقم صلوات بفرستید🌹😍
setayyy عضویت: 1401/06/02 تعداد پست: 2630 میگن فقط ماهی پرورشی بخورید ماهی های جنوب خوب نیست تو بارداری نشنیدم والا ولی قزل هم باید تحقیق کنه اگه جیوه نداره بخوره البته سه ماه اول بارداری نباید ماهی خورد اصلا بعد سه ما هیچ وقت خودتو بخاطر کسی نسوزون !! خورشید خودشو بخاطر ما میسوزونه اما ما همچنان عاشق ماه هستیم !!!!
mmmmrr مدیر استارتر عضویت: 1401/08/23 تعداد پست: 3157 نشنیدم والا ولی قزل هم باید تحقیق کنه اگه جیوه نداره بخوره البته سه ماه اول بارداری نباید ماهی خورد ... من امشب تن خوردم که🤦
niiilooofaar عضویت: 1401/04/04 تعداد پست: 8122 مرسی گلم سعی کن خرما و مویز حتما هرروز بخوریصبح ناشتا ۲۱ مویز با ۲۱ بسم الله بخورعسل و موز میگن ۳ ماه اول خطرناکه خیلی گرمهسیب هرروز بخور واسه تشکیل قلب خوبه میشه برای سلامتی فندقم صلوات بفرستید🌹😍
setayyy عضویت: 1401/06/02 تعداد پست: 2630 من امشب تن خوردم که🤦 ی بار اشکال نداره ولی در کل سه ماه اول نخوری بهتره و تن هم مضره خودت سرخ کنی سالم تره هیچ وقت خودتو بخاطر کسی نسوزون !! خورشید خودشو بخاطر ما میسوزونه اما ما همچنان عاشق ماه هستیم !!!!
niiilooofaar عضویت: 1401/04/04 تعداد پست: 8122 نشنیدم والا ولی قزل هم باید تحقیق کنه اگه جیوه نداره بخوره البته سه ماه اول بارداری نباید ماهی خورد ... منم نشنیده بودم بعضی از باردارا میگن دکترشون گفته ماهی های جنوب از کف دریا تغذیه میکنن ضرر دارن تو بارداری میشه برای سلامتی فندقم صلوات بفرستید🌹😍
setayyy عضویت: 1401/06/02 تعداد پست: 2630 سعی کن خرما و مویز حتما هرروز بخوری صبح ناشتا ۲۱ مویز با ۲۱ بسم الله بخور عسل و موز میگن ۳ ماه اول ... عسل کلااااا تا اخر نباید بخوره مامان من سر من هر روز سیب میخورد و سوره یوسف برای زیبایی م میخوند واقعا رو زیبایی م تاثیر داشت به دنیا اومدم مامانم میگه همه دنبالت بودن هیچ وقت خودتو بخاطر کسی نسوزون !! خورشید خودشو بخاطر ما میسوزونه اما ما همچنان عاشق ماه هستیم !!!!
mmmmrr مدیر استارتر عضویت: 1401/08/23 تعداد پست: 3157 سعی کن خرما و مویز حتما هرروز بخوری صبح ناشتا ۲۱ مویز با ۲۱ بسم الله بخور عسل و موز میگن ۳ ماه اول ... مرسی از راهنماییت ایشالله خدا بهترینارو رقم بزنه برات😍
mmmmrr مدیر استارتر عضویت: 1401/08/23 تعداد پست: 3157 عسل کلااااا تا اخر نباید بخوره مامان من سر من هر روز سیب میخورد و سوره یوسف برای زیبایی م میخ ... مامان منم برای ابجیم سوره یاسین میخوند اینقدر بچه آرومیه الان کلاس دومه
niiilooofaar عضویت: 1401/04/04 تعداد پست: 8122 عسل کلااااا تا اخر نباید بخوره مامان من سر من هر روز سیب میخورد و سوره یوسف برای زیبایی م میخ ... خیلی خوبه متاسفانه من اصلا نمیتونم بخورم🤦♀️هرچی میگن خوبه حالمو بد میکنه میشه برای سلامتی فندقم صلوات بفرستید🌹😍
niiilooofaar عضویت: 1401/04/04 تعداد پست: 8122 مرسی از راهنماییت ایشالله خدا بهترینارو رقم بزنه برات😍 انشاالله بچتو صحیح و سالم بغل بگیری سعی کن کتاب ریحانه بهشتی رو بگیری بخونی اطلاعات کامل داره خیلی خوبهبازم اگه ناخواسته ناراحتت کردم ببخشید واقعا منظوری نداشتم میشه برای سلامتی فندقم صلوات بفرستید🌹😍
niiilooofaar عضویت: 1401/04/04 تعداد پست: 8122 مامان منم برای ابجیم سوره یاسین میخوند اینقدر بچه آرومیه الان کلاس دومه راستی اشتهات چطوره؟ میشه برای سلامتی فندقم صلوات بفرستید🌹😍
افسون1374 عضویت: 1396/03/24 تعداد پست: 7480 انار شیرین،گلابی،سیب،به،خربزه،کندر خوراکی محدود فکر کنم تو سه ماهه دوم میتونی بخوری،خرما، خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)