2789
عنوان

ناراحتم☹️

146 بازدید | 16 پست

بنابه یسری مسایل شخصی خیلی ناراحت و دپرسم تا الانم همش گریه میکردم ، عید هم کلی مهمون داریم تا اخر سیزده  اصلا حوصله نشستن و حرف زدن با فامیل و اشناها رو ندارم  چیکار کنم  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

به داشته هایی که یک روز آرزوت بود و تو خواب هم فکر نمی‌کردی بهش برسی و میدونی ارزوی خیلی هاست فکر کن .

همین لبخند رو لبت میاره 

شاد باش 

همه ما دردهایی داریم و روزهای سختی رو گذروندیم .الان تو این جایگاه هستیم و باید قدر این لحظات رو بدونیم

نه ینی منظورم اینه کاراییی که دپس داری انجام بدی انجام بده مثلا من فوتبال دوس دارم بعدشم دیگه یکاری ...

نه موضوع ریشه ای تر از این حرفاس که با این چیزا اروم شم دیگه رمق انجام هیچ کاری ندارم ، مربوط به سلامتی و مسائل پزشکیه 

نه موضوع ریشه ای تر از این حرفاس که با این چیزا اروم شم دیگه رمق انجام هیچ کاری ندارم ، مربوط به سلا ...

اگه خیلی حاده برو روانشناس بنظرم چون زیاد ادامه دار نشه بد میشه 🥲

اگه خیلی حاده برو روانشناس بنظرم چون زیاد ادامه دار نشه بد میشه 🥲

نه گلم ی نوع مشکل پوستی پیدا کردم که داره داغون میکنه پوستمو میگن هم ک درمان خاصی نداره خیلی بابتش ناراحتم ، روانپزشک میخواد چیکار کنه واسم

نه گلم ی نوع مشکل پوستی پیدا کردم که داره داغون میکنه پوستمو میگن هم ک درمان خاصی نداره خیلی بابتش ن ...

من قاطی کردم🥲😂

زیاد سخت نگیر به زندگی ینی میدونم واقعا خیلی مهمه ولی خب بیا تا جایی میتونیم از زندگی لذت ببریم چون واقعا روزا خیلی زود میگذره پس بهتره با شادی باشه نه با غم