2777
2789
عنوان

دیشب....

179 بازدید | 14 پست

دیشب اتفاقی از دور دیدمش ...

دلم همونجا جا‌موند...

خستم از این بی تابی و دلتنگی لعنتی ...

دیگه بریدم از همه 

بهانه گیر شدم...

لعنت به من ...

دو سال گذشته هنوز دلتنگم! 

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
🥲🥲🥲🥲

🥲💔🥺

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تموم این شب و زیبایی ها و آسمون و کهکشون ها دربرابر انسان مثل سَرسوزنی دربرابر اُقیانوسه اصلا قابل مقایسه نیست ..پس خودتو که بینهایتی محدودِ چیزای سَطحی و اَلکی نکن..نزار بینهایتِ درونت منتظر چیزای سَطحی بمونه... کافیه بدونی چقدر اَرزش و جایگاهت بالاست که فراتر از همه چیزی.....چیزی که حَواسِ تو رو از باریدنِ برف و بارون پَرت کنه و نزاره بوی عَطرِ گُل و گندم و خُنکی نَسیم رو اِحساس کنی و نزاره عاشقانه حرف بزنی و با شادی زندگی کنی اشتباهه و انتخابش نکن....

«زیرِ دیوارِ وجودِ تو، تویی گنج گهر»

سوال در مورد موضوع تاپیک رو از طریق لینک زیر میتونید بپرسید.                                            https://abzarek.ir/service-p/msg/1152587
کامل تعریف کن  من اینجام که بخونم دردتو

خیلی بی حوصلم ..

ممنونم ازت 🥺💔

عید رو بهت تبریک‌نگفت؟

استوری تبریک عید که گذاشتم لایکش کرد ...

معمولا لایک نمیکنه اصلا.....

استوری تبریک عید که گذاشتم لایکش کرد ... معمولا لایک نمیکنه اصلا.....

شما ک همو دوست دارین 

خب چ اشکالی داده دوباره برگردین بهم‌دیگ

لقمه‌ات مردار آمد شاهدت هم مرده‌ایدر میان این دو مرده چون نمی‌باشی نَفور ؟ مولانا..... https://t.me/papersilk_vibe

شما ک همو دوست دارین  خب چ اشکالی داده دوباره برگردین بهم‌دیگ

بی نهایت عاشقشم ...

برا تولدش واقعا حالم بد بود...

استوریش ریپلی کردم و نوشتم تولدت مبارک...

اونم تشکر کرد و حالمو پرسید ‌‌..

من یکم سرد و کوتاه جواب میدادم میخواستم ببینم میخواد باهم حرف بزنه یا ن...

ک اون خیلی گرم و خوب صحبت کرد..

خلاصه باهم خیلی حرف زدیم ...

ولی خب تهشم باز نتیجه  این شد که جدایی بهتر از باهم بودنمونه...

گفت من شرایطم معلوم نیست تکلیفم با ایندم مشخص نیست ( سن جفتمون ۲۳ ) هنوز شاغل نیستم سربازیم مونده و....

نمیتونم توام باز وارد این بلاتکلیفی کنم ک تهش معلوم نیست واقعا براهم بشیم یا ن ...

از طرفی شرایط رابطمون سخته و نمی‌تونیم باهم بریم بیرون و اینور اونور ... 

هیچی دیگه تهشم شب بخیر گفتیم و تموم شد....

من حس میکنم تموم اینا شاید حرف و بهونه باشه آخه یکی که کسیو واقعا بخواد نمیتونه ولش کنه اینقدر راحت💔...

من هرروز مردم و زنده شدم هنوزم اونو به هرکس حتی بهتر از اون ترجیح میدم ولی اون....

بی نهایت عاشقشم ... برا تولدش واقعا حالم بد بود... استوریش ریپلی کردم و نوشتم تولدت مبارک... اونم ...

بهونه هاش مثل عشقِ منه

شب عید خیلی باهم‌خوب بودیم

پس فرداش گفت روز تولدت تمومش کنیم

بعدشم قهر کردیم

نمیدونم تا حدودی ب همشون حق میدم

مال منم سربازه آینده اش معلوم نیست

لقمه‌ات مردار آمد شاهدت هم مرده‌ایدر میان این دو مرده چون نمی‌باشی نَفور ؟ مولانا..... https://t.me/papersilk_vibe

بهونه هاش مثل عشقِ منه شب عید خیلی باهم‌خوب بودیم پس فرداش گفت روز تولدت تمومش کنیم بعدشم قهر کرد ...

🥺💔... عزیزم میفهممت🥺💔...

خیلی سخته...

برا من ۲ سال از جداشدنمون گذشته هنوز نتونستم دل بکنم...

🥺💔... عزیزم میفهممت🥺💔... خیلی سخته... برا من ۲ سال از جداشدنمون گذشته هنوز نتونستم دل بکنم...

من ازش جدا نمیتونم بشم

قبلا تو عشق شکست خوردم واقعا طاقت ندارم یکیو از دور دوست داشته باشم 

حاضرم‌تو همین قهر و آشتیا پیر بشم ولی نره...

من ازش جدا نمیتونم بشم قبلا تو عشق شکست خوردم واقعا طاقت ندارم یکیو از دور دوست داشته باشم  ح ...

میفهممت 💔