2777
2789
عنوان

خریدام +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 190823 بازدید | 592 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من شلوار بیرونیمو گرفتم 180 شما ساپورت خونگی 250 گرفتین 😑

جنسش خیلی خوبه نازک نیست 

تو خونه هم میشه پوشید ولی بیشتر تو باشگاه میپوشن 

تا به اینجا که رسیده ام ، صدبار زمین خورده و هزار بار بلند شده ام ، از بلندترین قله های زندگی افتاده ام ، دوام آورده و ادامه داده ام ... چه دیوارها که فرو نریخته و چه پل ها که خراب نکرده ام ... برای من حالتِ بدتری وجود ندارد !می بوسم دست آدم هایی را که وارد زندگی ام شدند تا به لطفِ ضربه هایی که به پیکره ی اعتمادم زدند مرا پخته و آب دیده کنند .که ماندند تا به من ثابت کنند ؛ جایِ احساس ، یک گوشه ی دنج و دست نیافتنی است نه در معرضِ دیدِ آدم ها !و جواب هر سلامی را نباید داد ،و حرمتِ هیچ وداعی را نباید شکست !و به هر نگاه و کلام شیرینی نباید دل بست !جایی که من ایستاده ام ، حالتِ بدتری وجود ندارد !برایم فرقی نمی کند !دارم در کمالِ بی خیالی و آرامش ، زندگی ام را می کنم ...🍃

اسی کجا زندگی میکنی ،چه شهر ارزونی ،،،من امشب یه صندل بیرونی میخواستم از نهصد بود تا یک و دویست ،،،،نگرفتم ،سه تا سال گرفتم ۸۷۰ ،،خیلی این قیمت‌ها واسم عجیب بود 

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 
کدوم شهری ؟ چقدر ارزون همه خریدات ارزونن اون شال پلیسه شهر ما ۲۸۰  اون قرمز رو نمیگم ها&n ...

شهر ما هم همه وسایلا گرونن

فقط این مغازه بود که وسایلاشو حراج گذاشته بود چون میخواست جمع کنه مغازه اشو 

تا به اینجا که رسیده ام ، صدبار زمین خورده و هزار بار بلند شده ام ، از بلندترین قله های زندگی افتاده ام ، دوام آورده و ادامه داده ام ... چه دیوارها که فرو نریخته و چه پل ها که خراب نکرده ام ... برای من حالتِ بدتری وجود ندارد !می بوسم دست آدم هایی را که وارد زندگی ام شدند تا به لطفِ ضربه هایی که به پیکره ی اعتمادم زدند مرا پخته و آب دیده کنند .که ماندند تا به من ثابت کنند ؛ جایِ احساس ، یک گوشه ی دنج و دست نیافتنی است نه در معرضِ دیدِ آدم ها !و جواب هر سلامی را نباید داد ،و حرمتِ هیچ وداعی را نباید شکست !و به هر نگاه و کلام شیرینی نباید دل بست !جایی که من ایستاده ام ، حالتِ بدتری وجود ندارد !برایم فرقی نمی کند !دارم در کمالِ بی خیالی و آرامش ، زندگی ام را می کنم ...🍃
ممنون عزیزم بعد استفاده پوست رو خشک میکنه؟ حتما تحقیق میکنم و میگیرم ازش 

نه خشک نمیکنه عزیزم

من بعدش ابرسان و مرطوب کننده نیتروژنا میزنم در کل پوستو خشک نمیکنه 

من عاشق مانتوت شدم ک وای خدا خیلی دنبالشون میگردم  مبارکت گلم

قربونت بشم عزیزم❤❤😍😍

کدوم شهری بهت ادرس بدم بخری؟من تهرانم اینو از پاساژ کسا خریدمش

بریدن از زندگی زمان میبرد! دلش خواب میخواست! اما مشکل اینجا بود که فردا دوباره باید به زندگی کردن ادامه میداد! 🖤