2777
2789
عنوان

ماهی قرمز

207 بازدید | 19 پست

من یه حوضچه از این کوچیکای هفت سین گرفتم ماهیامو انداختم توشون اولش خیلی بی قراری میکردن هی میرفتن گوشه های حوضچه بالا پایین می شدن دیگه یکم ابشونو بیشتر کردم بازم بی تاب بودن الان یکم اروم شدن بخاطر چیه بی قراریشون؟ چیکار کنم؟

💚 صلی الله علیک یا اباعبدالله الحسین (ع) 💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر کنم بخاطر جای تازه بود

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

اگه دیواره های حوضت کوتاهه خطرناکه

بیقراری هم آب از شیر گرفتی؟ ممکنه بخاطر اون باشه ، با این آب هنوز غریبه‌ست با ظرف جدید غریبه‌ست..

منصفانه تر این بود که هرکس تاوان نفهمی خودش را میداد..

از اینا ک آبی رنگه توش کاشی رنگیه؟ ماهم ماهی هارو میندازیم توشون هی میخوان بپرن بیرون چرا اینجوری ا ...

اره من گفتم اینا خوشگله حوضچه خریدم اینا بی تابی میکنن 🥲 میترسم بپرن بیرون خونه نباشم

ظرفت کوچیک نیست ؟ یا تخت نیست ؟ یه برگ بذار روشاونا علاقه دارن زیرش. قایم بشن 

هر روزم فقط اندازه غذای اون‌روزش غذا بریز 

وقتی هم آبشو عوض‌میکنی چند پیاله از روش بردار و آب جدید رو بهش اضافه کن 

هیچوقت همه‌ی  ابشو یکجا عوض‌نکن 

💖
اگه دیواره های حوضت کوتاهه خطرناکه بیقراری هم آب از شیر گرفتی؟ ممکنه بخاطر اون باشه ، با این آب هنو ...

نه اب خودش بود یکمم از یخچال اب ریختم

ظرفت کوچیک نیست ؟ یا تخت نیست ؟ یه برگ بذار روشاونا علاقه دارن زیرش. قایم بشن  هر روزم فقط اند ...

نه گود و بزرگه الان بیدار موندم نپرن بیرون 🥲