2777
2789
عنوان

دوست ورفیق

104 بازدید | 17 پست

میشه خانوما ودخترا بمن بگین که شماچه دخترایی رو

برای دوستی صمیمی ونزدیک انتخاب می‌کنید؟؟؟ 

میخام بدونم به عنوان یه دختر من چه ایرادی دارم که هیچ وقت دوست خوب و صمیمی نداشتم 

البته من آدم دیر جوشی هستم خیلی ها بهم میگن دختر خوب و بافرهنگ و باسوادی  هستی ولی چرا همه ازم دوری میکنن یا سواستفاده میکنن😞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوخ باشه و مهربون 

احساسی 

و وفادار 

ت مگه چند سالته؟

من تو زندگیت حکم ماه رو داشتم و تو زمین بودی ، من تو رو دوست داشتم و دورت میگشتم اما تو خورشید و دوست داشتی و دورش میگشتی:)ღ

منم مث شمام به همین دلیل دوست کم دارم

من با هر طیف ادمی اوکیم، مذهبی، غیر مذهبی، با گرایشای خاص، هرررچی

فقط کسیو نمیتونم تحمل کنم که بخواد به علایقم یا ویژگی های اخلاقی و ظاهریم توهین کنه

کاربری دست دو نفر

عزیزم شما مشکلی نداری، ولی طرز فکرت و نگرشت اشتباهه، همین که میگی همه ازم دوری می‌کنند یا سواستفاده میکنند...

و خوب خودت داری میگی یه مقدار دیرجوشی..شاید این تفکر برای بقیه پیش میاد که مثلا تمایلی نداری به دوستی و..

منم مث شمام به همین دلیل دوست کم دارم من با هر طیف ادمی اوکیم، مذهبی، غیر مذهبی، با گرایشای خاص، هر ...

اصن چرا باید توهین کنه.. 

منم همچین آدمی باشه نمیتونم باش رفیق شم

من تو زندگیت حکم ماه رو داشتم و تو زمین بودی ، من تو رو دوست داشتم و دورت میگشتم اما تو خورشید و دوست داشتی و دورش میگشتی:)ღ
منم مث شمام به همین دلیل دوست کم دارم من با هر طیف ادمی اوکیم، مذهبی، غیر مذهبی، با گرایشای خاص، هر ...

منم به همه گرایش ها احترام میزارم حتی آدم روشن فکر و خوش قلبی هستم ولی واقعا دلیل اینو نمیدونم که چرا همیشه تنهام

منم به همه گرایش ها احترام میزارم حتی آدم روشن فکر و خوش قلبی هستم ولی واقعا دلیل اینو نمیدونم که چر ...

بیا من دوستت میشم😂♥️

اصن چرا باید توهین کنه..  منم همچین آدمی باشه نمیتونم باش رفیق شم

نمیدونم بخدا

اخه شرایط زندگی خوبی هم ندارم بگم حسودی میکنه، از اون دوست شرایطم بهتر بود ولی کسی بدونه زندگیمو دلش به درد میاد🤪🤣

فک کن دانشجو بودیم نمرم ازش بیشتر میشد عین بچه مدرسه ایا رفتار میکرد

کاربری دست دو نفر

منم به همه گرایش ها احترام میزارم حتی آدم روشن فکر و خوش قلبی هستم ولی واقعا دلیل اینو نمیدونم که چر ...

مال همینه خوب با آدما نمیتونیم ارتباط بگیریم

کاربری دست دو نفر

نمیدونم بخدا اخه شرایط زندگی خوبی هم ندارم بگم حسودی میکنه، از اون دوست شرایطم بهتر بود ولی کسی بدو ...

اون لیاقت نداشت

وقتی حذفش کردم ارامش گرفتم هرچند بازم بیکار ننشست و پشتم حرف در اورد😆

اصلا بیرون کردن اینجور آدما ب آدم آرامش میده اون بودنش اونقدر آرامش نمیده ک نبودش میده.. 

بیخیال اون اسمش و دوست هم نمیشه گذاشت