2789
عنوان

سرطان رحم

266 بازدید | 8 پست

سلام تو آزمایش هام این inflammation اومده که به معنی سرطان درهانه رحم  کسی داشته که از من دو ماه پیش متوسط بوده و دکتر بهم گفت عمل کنم و من راضی نشدم ولی بهم نگفت دقیقن مشکلت چیه ومن تازه متوجه مشکلم شدم یعنی الان امکانش هست بالا رفته باش خیلی میترسم  آخه میگن رو به بالا باشه درمانش سخته و موجب مرگ میشه ۱۹ سالمه   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکترم نمیبخشم چرا بهم چیزی نگفت فقط گفت یه عمل نیاز دارید که برای بارداری تا مشکل بار داریتون حل بشه منم گفتم فعلا صبر میکنم گفت عمل هم کنی ۵۰ ۵۰ منم از ناراحتی زیاد زدم بیرون دیگه نرفتم الان که پیگر شدم دیدم این مریضی را دارم

دکترم نمیبخشم چرا بهم چیزی نگفت فقط گفت یه عمل نیاز دارید که برای بارداری تا مشکل بار داریتون حل بشه ...

عزیزم علایمت چیهه

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/