2777
2789
عنوان

همکارهای فضول و خبر چین

421 بازدید | 17 پست

همکارهای در مورد همه چیز زندگی آدم میخوان بدونند.

دائم هم در حال خبر بردن و آوردن هستند.

پشت سر هم دائم حرف می‌زنند.

من قبلا باهاشون حرف میزدم.

الان مدتیه ازشون فاصله گرفتم.

ولی باعث شده عصبانی بشند. کنایه می‌زنند و م تم پشت سرم حرف می‌زنند.

دلم نمیخواد بااین مدل آدم ها دمخور باسم.

به نظرتون به مرور زمان بی خیال من میشن برند پی کارشون.

راحت به کارم برسم و آرامش داشته باشم؟یا ول نمیکنند؟

خسته شدم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم ازاینجور ادما بدم میاد متاسفانه محل کارمنم همشون خاله زنگ وبیشعورن 

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن

دقیقا منم امروز تاپیک زدم در موردش🙂سر سن من شرط بسته بودن 

کاربری برای دو نفره🥰 اگر کامنتام دور از ادب بود و کسی رو ناراحت کرد ممنون میشم بگید بهم. اگر دوست دارید بگید براتون دعا میخونم💙

چرا من دوس دارم با اونایی ک ارتباطم دربارم بپرسن :/

کتاب بخونید⁦☂️⁩       اگه من باهاتون بحث کردم بدونین اطلاعاتم در اون زمینه کامله و تا تهش جوابتونو میدم. گفتن نمیدانم نیمی از علم است.وارد هر بحثی ک دانشش رو ندارین نشین

اه.برن گم شن.............منم یکی از کارهای مثبته سال 1401 این بود که به تدریج ازشون فاصله گرفتم

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

اینا که مشخصات جاری رو دارن😅

جری منم عین همیناست دقیقا

همش میپرسه و سین جین میکنه.ادم میمانه چی بگه

مثلا چی درست کردی کو عکس بده

مثلا کجا رفتی کو عکس بده

دائم درحال پرستو ازمن😑😬😬

خدایا سپاسگذارم بابت آرامشی که هر لحظه دارم
2790
2778
2791
2779
2792