2777
2789
عنوان

پدر شوهرم الکی باهام بد شده !

56 بازدید | 24 پست
دیروز مادر شوهرم نشسته بود و هی تیکه میپروند ! ما به چله و اینا اعتقاد نداریم هی میگفت ادمایی که به چله اعتقاد ندارن اینطورن و اونطورن !!! بهش گفتم والا ما تحصیل کرده ایم به این چیزا اعتقاد نداریم ! بعد بهم گفته بود اب چله ی زن داداشتو بریز رو خودت بهش گفتم ریختم حالا خیال میکنه دارم دروغ میگم !!! دیشب که داشت چرت و پرت میگفت شوهرم پرید بهش . دید داره تیکه میپرونه جوابش داد حالا امروز پدر شوهرم باهام چپ افتاده نمیدونم مادر شوهرم چیزی بش گفته یا نه
شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا ازش نگذره فقط نشسته غیبت میکنه و تهمت میزنه و بقیه رو به جون هم میندازه !
هارا اب چله چیه؟؟؟
لالا لالا گل ریحون دوتا فال و دوتا فنجون توی فنجون تو لیلی تو خط فال من مجنون لالا لالا گل خشخاش چه نازی داره تو چشماش پر از نقاشیه خوابت تو تنها فکر اونا باش لالا لالا گل پونه گل خوش رنگ بابونه دیگه هیچکس تو این دنیا سر قولش نمیمونه لالا لالا شبه دیره بببین ماهو داره میره هزارتا قصه هم گفتم چرا خوابت نمیگیره؟؟
حتما دیده پسرش هوای تو رو داره گفته که به شوهرم بکم اونم هوای من رو داشته باشه عجججببب
لالا لالا گل ریحون دوتا فال و دوتا فنجون توی فنجون تو لیلی تو خط فال من مجنون لالا لالا گل خشخاش چه نازی داره تو چشماش پر از نقاشیه خوابت تو تنها فکر اونا باش لالا لالا گل پونه گل خوش رنگ بابونه دیگه هیچکس تو این دنیا سر قولش نمیمونه لالا لالا شبه دیره بببین ماهو داره میره هزارتا قصه هم گفتم چرا خوابت نمیگیره؟؟
مامان فندق اونروزی تاپیک زدم دربارش . میگه اون هنوز ٤٠ روز از عروسیش نگذشته بود اومد عروسی تو . پس چلش روت افتاده و به خاطر همین حامله نمیشی . بچش دنیا اومد و شد چهل روزش . زن داداشم که اب چلش رو خواست بریزه گفتم ابش رو بردارم برام . فقط به خاطر عقاید مادر شوهرم که بریزم رو خودم همین
نوتلا خیلی تو این دو سال عذابم داده و منم سعی میکنم به شوهرم نگم و اینجا فقط میتونم خودم رو خالی کنم
عرض ادب به نگرمن درمواجهه باچنین مادرشوهری فقط بایدسیاست سکوت روپیش گرفت...بهترهست رفتن به خانه پدری همسرتان زیادسخن نگوییدوچنین مادرشوهری را به حال خودرهاکنید قطعن باکم حرفی به قول گفتنی دیگه گیرنمیده!!! والبته کارشوهرشما هم بسیاربسیاراشتباه بوده...شوهرنبایدکوچکترین دخالتی دربرخوردبین عروس ومادرشوهرداشته باشدوفقط وفقط هردوطرف را ارام کند درغیراین صورت اتشی را روشن میکندکه سرانجامش خوشایندنیست ارادتمندم
وا؟ واسه دوسال؟ من 8 سال بعد ازدواجم حامله شدم البته خودم نخواستم ولی اونا که باورشون نمیشد ولی اجازه ندادم کسی چیزی بگه. به اونا چه مربوطه؟ چرا باید بگی نمیشی بگو چه خبره بعد دوسال؟
خدا با ما نشسته چای مینوشه······