همسایه_کلثوم_اینا مدیر استارتر عضویت: 1399/09/19 تعداد پست: 20215 عنوان خانما کسی قرص روکین خورده تابحال؟ 369 بازدید | 24 پست بخاطر تخمدان پلی کیستیک کی خورده ؟ من از روز اول پریودی دارم میخورم الان پریودم قطع شده 😐😐😐 چیکار کنم ؟ قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید 1401/12/28 | 21:57 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
همسایه_کلثوم_اینا مدیر استارتر عضویت: 1399/09/19 تعداد پست: 20215 مگه نباید از۵پریود خوردش؟ نهه دکتر گفت از روز اول 😑😑 روی قرصم نوشته از روز اول ۲۱ روز بخورم بعد ۱۰ روز نخورم مجدد بخورم قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید
بهار۱۳۷۶۷۹ عضویت: 1401/12/10 تعداد پست: 1524 نهه دکتر گفت از روز اول 😑😑 روی قرصم نوشته از روز اول ۲۱ روز بخورم بعد ۱۰ روز نخورم مجدد بخورم چقدر عجیب 🤔دیگه بهت چه قزصی داده؟اسپیرونولاکتون نداده؟
بهار۱۳۷۶۷۹ عضویت: 1401/12/10 تعداد پست: 1524 نهه دکتر گفت از روز اول 😑😑 روی قرصم نوشته از روز اول ۲۱ روز بخورم بعد ۱۰ روز نخورم مجدد بخورم ولی من برای تخمدان پلی کیستیک دیدم از۵پریود میخورن ها
همسایه_کلثوم_اینا مدیر استارتر عضویت: 1399/09/19 تعداد پست: 20215 چقدر عجیب 🤔 دیگه بهت چه قزصی داده؟اسپیرونولاکتون نداده؟ اسپیرونو داد گفت عوارضش زیاده جای اون همین روکین رو بخور ویتامین دی هم ۱۰ هفته هفته ای یدونه قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید
بهار۱۳۷۶۷۹ عضویت: 1401/12/10 تعداد پست: 1524 نهه دکتر گفت از روز اول 😑😑 روی قرصم نوشته از روز اول ۲۱ روز بخورم بعد ۱۰ روز نخورم مجدد بخورم میخوای دوباره ازش بپرسی یا از دارو ساز بپرسی از روز۳یا۵پریود میخورنش
بهار۱۳۷۶۷۹ عضویت: 1401/12/10 تعداد پست: 1524 اسپیرونو داد گفت عوارضش زیاده جای اون همین روکین رو بخور ویتامین دی هم ۱۰ هفته هفته ای یدونه مطمئنی دکترت کارش درسته؟
همسایه_کلثوم_اینا مدیر استارتر عضویت: 1399/09/19 تعداد پست: 20215 ولی من برای تخمدان پلی کیستیک دیدم از۵پریود میخورن ها نمیدونم دکترش خیلی معروف بود آخه ☹️با این وجود فک کنم لکه بینی خواهم داشت تو ماه رمضون 😑😑 قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید
همسایه_کلثوم_اینا مدیر استارتر عضویت: 1399/09/19 تعداد پست: 20215 میخوای دوباره ازش بپرسی یا از دارو ساز بپرسی از روز۳یا۵پریود میخورنش 😑😑 داروساز از کجا بیارم من شمالم دکتر تهران قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید
بهار۱۳۷۶۷۹ عضویت: 1401/12/10 تعداد پست: 1524 نمیدونم دکترش خیلی معروف بود آخه ☹️ با این وجود فک کنم لکه بینی خواهم داشت تو ماه رمضون 😑😑 بنظرم شاید اگه دوباره بری وازش بپرسی بهترباشع
همسایه_کلثوم_اینا مدیر استارتر عضویت: 1399/09/19 تعداد پست: 20215 مطمئنی دکترت کارش درسته؟ خیلی راضی بودن ازش یعنی اشتباه کرده ؟ قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید
بهار۱۳۷۶۷۹ عضویت: 1401/12/10 تعداد پست: 1524 😑😑 داروساز از کجا بیارم من شمالم دکتر تهران داروخانه دکتر داروساز داره
همسایه_کلثوم_اینا مدیر استارتر عضویت: 1399/09/19 تعداد پست: 20215 بنظرم شاید اگه دوباره بری وازش بپرسی بهترباشع دیگه نیست تا ۱۴ فروردین 🥲🥲 قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید
بهار۱۳۷۶۷۹ عضویت: 1401/12/10 تعداد پست: 1524 خیلی راضی بودن ازش یعنی اشتباه کرده ؟ میگم شاید سرش شلوغ بوده جابجا بهت گفته