2821
2789
عنوان

مادرشوهر

251 بازدید | 5 پست

مادرشوهرم خیلی با ما بده یعنی هر بدی که بگید در حقمون کرده مثلا از بدی های من پیش شوهرم میگه که منو پیش شوخرم خراب کنه یا مثلا انتظار داره شوهرم چقدر درآمد داره بده به اون و هر کاریم شوهرم براش می کنه بهش میگه وظیفته در حالی که دخترش اصلا هیچ کاری واسش انجام نمیده و مادرشوهرم هم میگه گناه داره اونم زندگی داره ولی درمورد همسر من اینجوری نیست

شوهرم هم اصلا ازمون دفاع نمیکنه 😡

وقتی بهش میگم چرا چیزی نمیگی میگه ولکن اون اگه بده ما باید خوب باشیم و چیزی بهش نگیم 

آخه مگه ما ...

ولی مادرشوهرم همیشه بهش زنگ میزنه مدام زنگ میزنه و با اون خوبه

ولی با ما خیلی بده حتی پشت سرمون پیش شوهرم غیبت می کنه فکر کنید غیبت مارو پیش شوهرم می کنه و بازم شوهرم از گل کمتر بهش نمیگه آخه من چی کار کنم ؟؟؟؟

شوهرم خودش میدونه که خیلی بده باما و خیلی دخالت می کنه تو زندگیمون ولی بازم هیچی نمیگه و همش از احترام و قرآن و وظیفه و این چیزایی که مادرشوهرم توگوشش خونده این حرفا رو می زنه

..

عزيزم اون بد شماخوب باش احترام نگه دار سکوت کن اگه خونتون پیش هم نیست لزوم نداره اینقد حرص بخوری

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رفتار مادرشوهرت درست نیست،کلا غیبت کردن کار قشنگی نیس،شوهرتم مجبوره دیگه مادرشه کاری نمیشه کرد، درباره زنگ زدنم خب بچشه،مادرشوهر منم همینه خیلی زنگ میزنه،برات مهم نباشه،به فکر خودت باش،بی اهمیت

وقتی شوهرت طرفت نیست پس بهتره خودتو بزنی به بیخیالی همین

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
وقتی شوهرت طرفت نیست پس بهتره خودتو بزنی به بیخیالی همین

خودمو زدم به بیخیالی ولی مادرشوهرم ول کن نیست خیلی منو حرص میده مثلا مدام میگه میام با تو زندگی می کنم آخه بگو تو خودت خونه داری چکار من داری با این اخلاقش چجوری تحملش کنم اگه برای همیشه بیاد خونم  یا مثلا هر کاری بکنم سریع به شوهرم گزارش میده یا 

..
2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز