2777
2789
عنوان

بیایید درد دل کنم

121 بازدید | 11 پست

میدونید مامانم عمل کرد بخاطر سرطان الان باز مریضه :) کلا یکی دو ساله مدام پشت هم مریضه این مدت تو اج خودشه و بابامم که بابای ایرانی میدونید چی میگم این مدت هیچکس حواسش به من نبود و من گند زدم ۱۷ سالمه و کارایی کردم که نباید ولی کاری نکردم که قابل جبران نباشه فقط میدونید دوست داشتم مامانم بود مثل همیشه:) حواسش بود یدفعه حواسشون از من رفت پی گرونی و درمان و جور کردن پول :))) و اصلا من رو کنترل نکردن میدونید دوست داشتم مادرم بود که اصلا من حواسم سمت این غلطا نره مامان قشنگم :) کاش خوب شی من تنها شدن از وقتی مریضی دوست ندارم اینطور ببینمت بابایی هم که عرضه نداره مثل تو مرد نیست مامانم:) مامانم نمیدونی چقدر دوست دارم مثل قدیما درس بخونم بیام ازم با حوصله بپرسی و حالت خوب باشه مامانم دیگه تو چشات رنگ زندگی نمیبینم من دلم به تو خوشه مامانم:) تو که مریض شدی که باختم هعی باختم هعی باختم تا اینکه به اوج گند زبانم رسیدم کاش میتونستم و خجالت نکشیدم به خودت حرف میزدم مامانم :) تو هم بگی عیب نداره مهم سلامتیه آخه از وقتی مریض شدی همش اینو میگی :) مثلا میگم نکنه پشت تنوری بشم میگی بشی یسال میگذره مامانم خیلی دوست دارما یوقتایی بد خلقی میکنم چون همه از من عیب میگرن بابایی که میدونی تا منو میبینه میگه چرا اینطوری چرا اونطوری :) هعی چیزی الکی چرا چگوارا کف اتاقه چرا موهات رنگه  کنکورم که اعصاب نزاشته مامانم مامانم دوست دارم 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید