2777
2789

من یازدهمم بنظرتون روزی چند ساعت باید مطالعه مفید داشت امسال؟

چند ساعت تست

و اینکه من خیلی واسه صبح بیدار شدن اذیت میشم

۹ یا ۱۰ اینا میتونم پاشم یدونه درس بخونم بخونم فقط ک اونم بعدش باید ی یساعتی بخابم تا بتونم ادامه بدم(ظهر)

بنظرتون چیکار کنم

یه برنامه چیدم که تو صب دوتا تایم مطالعه دارم

بعد از ظهرم ۳ تا

ک وسطشم عمومی گزاشتم ولی حس میکنم خیلی سنگینه

از طرفیم باید خودمو برسونم تا اخر فروردین

از بقبه خیلی عقب ترم🥲💔

❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم یازدهمم تونستی نیمسال اول تستاشو کامل ببندی؟🥲

نه بابا من از همه عقب ترم

الانم دارم سعی میکنم عقب موندگیامو جبران کنم

خیلی فشار عصبی رومه دلم میخاد گریه کنم💔

❤️

اولا ک عادت دیر بیدار شدنو از سرت بنداز من خودم تا ساعت ده بیشتر درسامو میخونم و مرور میکنم

صبح انرژی داری و میتونی حتی اگه حوصله درس خوندم نداشتی بیدار شو چون بعدش حسش نمیاد من خودم اینجوریم

و خوب تست بزن این دم عیدی

توی عید بهترین فرصت واسه جبرانه ساعتش دسته خودته جوریکه برسونی دیگه بخونی تخصصیات چون قبلا نمیخوندی از ساعت بالا شروع نکن چون دو روز میخونی از فرداش دیگه خسته میشی از 6ساعت شروع کن کم کم ببر بالا یه درسی مثل ریاضی و فیزیک کلا با تست بروجلو توی تست یادبگیر واسه شیمی با زیستم بخون 2ساعت بقیش چندتا بسته تست بردار تست بزن کلا کنکور مهارت تست هست تا میتونی تست بزن

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗

من الان دوازدهمم ،یازدهم که بودم خیلی به خودم فشار آوردم و به زور سعی کردم کتاب هارو زودتموم کنم و اشتباه کردم اینقدر به خودم فشاراوردم که الان که دوازدهمم بریدم، خودتو اصلا اذیت نکن درست رو بخون ولی به خودت فشار نیار..مهم اینه که خوب تموم کنی به درک که بقیه زودتر تموم کردن ،هرچی میخونی خوب بخون عقب هم موندی از بقیه مهم نیست...آرزوم بود پارسال یکی اینا رو بهم میگفت