2777
2789
سلام گلم نمیدونم که هنوز عصرمیخوام برم یه بی بی بخرم بزنم اگ انشالله مثبت شد یه راست برم ازمایش چون ...

امید به خدا قبول باشه 

انشاالله بارداری ولی استرس نداشته باش 

درد پریود و بارداری که معمولا مثل همه 

حتما خبرشا بدید 

نه عزیزم نرفتم هنوز عصرمیخوام برم بی بی بخرم یکی بزنم همسرم بی بی نمیخره میگه ماه قبل ک بی بی مثبت ش ...

نه دکتر میگه اگر باردار باشی و سحری و افطاری رو کامل بخوری اشکالی نداره روزه داری

بی بی نزن یه راست برو آزمایش 

بی بی هم باید قبلش حداقل 4ساعت ادرار نکرده باشی تا غلیظ باشه و درست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ربطی نداره عزیزم فقط چهار ساعت قبلش نباید ادرار کنی صبح که از خواب بیدار میشی انجام بدی بهتره ان ...

سلام گلم دیروز بی بی زدم همون لحظه یه خط پررنگ افتاده الانم آزمایش رفتم یک ساعت دیگ جواب رو میدن

امید به خدا قبول باشه  انشاالله بارداری ولی استرس نداشته باش  درد پریود و بارداری که معم ...

سلام گلم دیروز بی بی زدم همون لحظه خط پررنگ افتاد مثبت شد الانم رفتم ازمایش یک ساعت دیگ جواب رو میدن

سلام گلم دیروز بی بی زدم همون لحظه خط پررنگ افتاد مثبت شد الانم رفتم ازمایش یک ساعت دیگ جواب رو میدن

سلام عزیزم خدا را شکر به سلامتی انشاالله 

الهی به خوبی و سلامتی بغل بگیریش 

خیلی خوشحال شدم 🌹

التماس دعا 

سلام گلم دیروز بی بی زدم همون لحظه یه خط پررنگ افتاده الانم آزمایش رفتم یک ساعت دیگ جواب رو میدن

سلام گلم مبارکه عزیزم ان شاء الله به سلامتی بغلش کنی خیلی خوشحال شدم بهترین خبری که امروز شنیدم❤️🥰

کلا عاشق بچه ام ان شاء الله سالم بیاد تو بغلت

برای منم دعا کن😝 من دوقلو میخوام🤣

سلام گلم مبارکه عزیزم ان شاء الله به سلامتی بغلش کنی خیلی خوشحال شدم بهترین خبری که امروز شنیدم❤️🥰 ...

مرسی گلم انشالله خدا بزودی دوتانی نی خوشگل بده بهت بحق این ماه عزیز

مرسی گلم انشالله خدا بزودی دوتانی نی خوشگل بده بهت بحق این ماه عزیز

یکی خواب دیده خدا بهم دوقلو داده چشم سبز

دقیقا همونی که تو ذهن خودمه هر دقیقه

وقتی گفت موهای تنم سیخ شد خدا کنه خوابش تعبیر شه