راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
ن عزیزم هنوزنرفتم دیدوبازدید عید نمیزاره ک وقت کنم بی بی هم دوباره نزدم میخوام یه دونه هم بی بی بزنم ببینم اونم مثبت بشه برم ازمایش نمیدونم چرا امیدی ندارم هرلحظه احساس میکنم ک پری میادگاها درد میگیره ول میکنه
نمیدونم ک همسرم میگه یه دونه هم بزن اگ مثبت شد بعدبرو میدونی من اخه ماه قبل ۵ روزمونده ب موعدم بی بی مثبت شد انقد ذوق کردیم ک چندروز بعدش پری اومد براهمین میترسم باز ذوقم بخوره
نه عزیزم نرفتم هنوز عصرمیخوام برم بی بی بخرم یکی بزنم همسرم بی بی نمیخره میگه ماه قبل ک بی بی مثبت شدو پری شدم براهمین میگه اعصابت خراب میشه عصرخودم میرم بخرم سه روزه هست که روزه گرفتم میخوام معلوم بشه یه وقت باردار باشم ضررکنه برا جلیل
سلام گلم خوبی؟ چه خبر ؟ بارداری انشاالله ؟ ببخشید پرسیدم بلاخره ما اقدامیا دوست داریم خبرهای خوش از ...
سلام گلم نمیدونم که هنوز عصرمیخوام برم یه بی بی بخرم بزنم اگ انشالله مثبت شد یه راست برم ازمایش چون روزه ک میگیرم میترسم یه وقت باردارباشم ضررکنه برا جنین
درد پری گاها میاد و میره تخمدانام گاها درد میکنه خیلی میترسم یه وقت پری بیاد