خدایا من به تو ایمان دارم شکرت به خاطر همه چی❤️🥰❤️ خدایا خودت به همه کمک کن حاجتای قلبارو بده❤️❤️ عزیز دل مامان امروز تاریخ ۱۴۰۳/۲/۳قلبتو دیدم تاپ تاپ میزد خداااایا شکرت شکرت شکرت
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خدایا من به تو ایمان دارم شکرت به خاطر همه چی❤️🥰❤️ خدایا خودت به همه کمک کن حاجتای قلبارو بده❤️❤️ عزیز دل مامان امروز تاریخ ۱۴۰۳/۲/۳قلبتو دیدم تاپ تاپ میزد خداااایا شکرت شکرت شکرت
دوران عید سرکار هستیم و کسی نمیاد و کلا تو خانواده ما عید دیدنی خیلی نیست هر کسی یه جا ...
اینجوری خیلی بهتره
چ فامیلای خودم چ فامیلای شوهرم سال ب دوازده ماه ی بار حالی ازمون نمیپرسن اونوقت عید گله ای میریزن اینجا هرسال تااجیلشم میخریدم ولی امسال فقط فقط فقط شکلات میوه همین
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون
چ فامیلای خودم چ فامیلای شوهرم سال ب دوازده ماه ی بار حالی ازمون نمیپرسن اونوقت عید گله ای میریزن ای ...
چقد بدم میاد گله ای بریزن یه جا