2777
2789
عنوان

پذیرایی عید دیدنی

342 بازدید | 31 پست

برا پذیرایی عید چی خریدید؟ عید دیدنی میان خونتون؟

خدایا من به تو ایمان دارم شکرت به خاطر همه چی❤️🥰❤️ خدایا خودت به همه کمک کن حاجتای قلبارو بده❤️❤️ عزیز دل مامان امروز تاریخ ۱۴۰۳/۲/۳قلبتو دیدم تاپ تاپ می‌زد خداااایا شکرت شکرت شکرت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ن نمیان 

ما خرج آجیل میوه از همه چیمون گرون تر شد😑

خدایا من به تو ایمان دارم شکرت به خاطر همه چی❤️🥰❤️ خدایا خودت به همه کمک کن حاجتای قلبارو بده❤️❤️ عزیز دل مامان امروز تاریخ ۱۴۰۳/۲/۳قلبتو دیدم تاپ تاپ می‌زد خداااایا شکرت شکرت شکرت

دوران عید سرکار هستیم و کسی نمیاد 

و کلا تو خانواده ما عید دیدنی خیلی نیست 

هر کسی یه جای ایران و خارج هست 

همگی دور هم تو یه خونه جمع میشیم همون میشه عید دیدنی 

فقط رفیق هام میان

اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت[اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟
دوران عید سرکار هستیم و کسی نمیاد  و کلا تو خانواده ما عید دیدنی خیلی نیست  هر کسی یه جا ...

اینجوری خیلی بهتره 

چ فامیلای خودم چ فامیلای شوهرم سال ب دوازده ماه ی بار حالی ازمون نمیپرسن اونوقت عید گله ای میریزن اینجا هرسال تااجیلشم میخریدم ولی امسال فقط فقط فقط شکلات میوه همین 

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
چ فامیلای خودم چ فامیلای شوهرم سال ب دوازده ماه ی بار حالی ازمون نمیپرسن اونوقت عید گله ای میریزن ای ...

چقد بدم میاد گله ای بریزن یه جا