2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

نه راستش😂 مگ اینکه مثلا الکی گذاشته باشه یکی فک کنه این تو رابطست در حالی ک سینگل ب گور تشریف داره ...

کلا فازش مشخص نیست یدفعه استوری عاشقانه میذاره یدفعه دیگه استوری عاشقانه غمگین😐😐نمیدونم جریانش چیه 

کلا فازش مشخص نیست یدفعه استوری عاشقانه میذاره یدفعه دیگه استوری عاشقانه غمگین😐😐نمیدونم جریانش چیه ...

نکنه منو میگی🤣🤣🤣شوخی میکنم

آخه منم دقیقا همینم

این لابد منظور داره

ینی تو رابطه نیست میخاد ب یکی بفهمونه فلانی جات خالی نیس یا کلا نیخاد ب یکی یا عده ای بگه من تو رابطم 

بعد ی جاهایی میخاد ب اون مخاطبه ی چی بگه 

ورمیداره عاشقانه عمیگن میزاره

من برداشتم این بود

نکنه منو میگی🤣🤣🤣شوخی میکنم آخه منم دقیقا همینم این لابد منظور داره ینی تو رابطه نیست میخاد ب ی ...

شایدم تورو میگم😂😂

فکر کنم خیلی عاشقشه😪

فکرم درگیر اون هشتگ قلب هست😐😂

شایدم تورو میگم😂😂 فکر کنم خیلی عاشقشه😪 فکرم درگیر اون هشتگ قلب هست😐😂

یکی نی نی یارو تگ کنه شناسایی شدم🤣🤣

ن شایدم واقعنی بنده خدا رله 

وقتایی ک دعواشون میشه غمگین میزاره 

یکی نی نی یارو تگ کنه شناسایی شدم🤣🤣 ن شایدم واقعنی بنده خدا رله  وقتایی ک دعواشون میشه غمگی ...

دیگه فایده نداره شناسایی شدي😂😂

ایشالا کات کنه😐😂💔

ولی جدا از شوخی ادم فهمیده ای هست ازش بعیده با یکی رل باشه براش استوری بذاره فکر کنم نامزدی هست😐😪

کی من؟😂 ببخشید شما😂 حالا ب دلت بد راه نده شاید آهمون گرف کات کرد😂

نه والا من اصلا شما نمیشناسم شوخی کردم😂

آره بیا دوتایی آه بکشیم 🤣🤣🤣🤣🤣♥️♥️

میشه بیای پی وی البته اگه دوست داشتی