2789
عنوان

مزاحم تلفنی

353 بازدید | 27 پست

بچه چن وقتیه من یه مزاحم دارم مدیر ساختمونمونه منو که میبینه شروع به توهین این حرفا می کنه یا زنگ میزنه تهدیدم می کنه که آبتو قط می کنم برق گاز قط می کنم اینو چطوری میشه پیگیری قضایی کرد؟؟

من ۶ ماه پیش پول ایزوگام دادم که سقفم ایزوگام شه برداشتن سقف خودشونو کردن ولی الان سقف من چکه می کنه منم دیگه شارژ ماهانرو نمی دم که مبلغش خیلییی کمتر از مبلغ ایزوگامه اینم اینطوری می کنه در ضمن من تنها زندگی می کنم خونه ام واس خودمه دانشجو ام 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی بده ک تنهایی حتی اگه بری شکایت کنی کاریش نمیکنن دوباره میاد بدتر لج میکنه اذیتت میکنه 

چجوری جرعت میکنی با وجود این ادم تنها زندگی کنی 

بنظرم با خانوادت بگو حتما جاتو عوض‌کن

•°~میشه یه صلوات برام بفرستید~°•
خیلی بده ک تنهایی حتی اگه بری شکایت کنی کاریش نمیکنن دوباره میاد بدتر لج میکنه اذیتت میکنه  چج ...

خیر سرم گفتم خونه بخرم ۷ سال دانشجو ام راحت باشم اینم ایطوری شد یه همخونه ام دارم ولی بازم دو تامونم تو شهر غریب نمیدونم چی کنم واقعا

میتونی از طریق قانون ازش شکایت کنی سعی کن زمانی که داره حرف میزنه صداش رو ضبط کنی و تو پیامها طوری بهش پیام بده که مشکلی برات پیش نیاد هر وقت پیام تهدید آمیز داد یه طوری پیام بده که نری زیر سوال .. پیام ها و صدای ضبط شده بهترین مدرک برا محکوم کردنش هست ..