2777
2789

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

#متن_گرافی 🪐

شدم مثل یه دفتر نقاشی🎨

صفحه اولم با کلی رنگ نقاشی شده

انقدر قشنگ که فکر میکنی قشنگ تر ازین

نمیتونه باشه 

میری صفحه بعد ..

دیگه مثل قبلی رنگ نیست یهو همه چی

عوض شده و جز چند تا رنگ تیره چیزی

نمیبینی

ورق میزنی..

امید میبینی اما هنوزم رنگ نیست 

یکم میری جلوتر میبینی که رنگ هستا

قشنگم هست ولی نمیتونی صفحه های

قبل رو فراموش کنی و مثل صفحه اول با

روح و رنگارنگ باشی 

زندگی خیلیامونه .

ما از سر فراغت دنیا گذشته‌ایم

چون موجِ باده از سر صهبا گذشته‌ایم

هر جاده‌ای به روی زمین خطّ باطلی‌ست

بر صفحه‌ی زمانه سراپا گذشته‌ایم...

♡ ‌

دردهایی که هیچوقت تمام نمی شوند...                              من بین آدما فرق نمیزارم،همه به ی اندازه برام مهم نیستن😆😌                                                                            
خوشبختی می‌تونه داشتن آدمی باشه که بلده حتی از راه‌های دور هم حالت رو خوب کنه…

‏از یه سنی به بعد تازه میفهمی چرا راننده تاکسیا دلشون میخواد با مسافرایی که نمیشناسن و حتی شاید دیگه هیچوقت هم نبیننشون، درد دل کنن.
🥺

تو دل آرام تن خسته و بی جان منی،...خدایا تو بساز، تو بسازی قشنگ تره...،برای لبخند وقتی ک نمیخوانی ام ...

به در ميگیم تا ديوار بشنوه، فرش اَزمون دلخور میشه بخاری هم باهامون سرد میشه

آخرشم به کتف دیوار نیست حرفمون

زندگی را ارزش غم خوردن نیست آنقدر محکم بخند تا ندانی غم چیست:)

امضات :بیگ لایک

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برای شادی روح پدر و مادر و برادرناکامم صلوات بفرستین🙏منم هر جا تو امضاتون ببینم و یا درخواست دعا داشته باشین صلوات میفرستم و دعا و لایک میکنم❤️ اونکه از همه سره،خدای بالا سره💚❤️برچهره دلربای مهدی صلوات💚اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و فرجنا به 💚

باور نميكنم خدا به كسي بگويد: نه.. خدا فقط سه پاسخ دارد: ١- چشم.... ٢- یه کم صبر کن.... ٣- پيشنه ...

از یه سنی به بعد تنها چیزی که

کنار آدم ها نگهت میداره

اعتماد و آرامشه

چون دیگه گوشات از حرفای قشنگ پره... 

❥🥀

#متن_گرافی یک بزرگترین عدده . همیشه قشنگ ترین چیزای دنیا یکین ماه یکیه  خدا یکیه زمین یکیه ...

‏من تو بدترین روز زندگیم وانمود کردم که چیزیم نیست و روبه راهم با من از قوی بودن حرف نزن...

2827
2791
2779
2792