2777
2789
عنوان

شوهرمم

229 بازدید | 19 پست

بچها هیچی برا عیدش نگرفته،😐😫

فقط یه بافت نو با یه پیرهن نو داره بقیه همه قبلا استفاده کرده 

شلوارش هم معمولیه نه نو نو نه کهنه 

کفشش هم من دوس ندارم هرر چیی میگم توروامام حسین بیا برو بخر میگه نمیخوام قرض ازم میخوان اونا واجبه 

800تومن تو کارتم دارم میگم بیا برو یه چیزی بگیر میگه نه

اون ۸۰۰ تومن شاید یه شلواری چیزی بتونی باهاش بخری

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تروخدا اینقذر تو این گرونی بخاطر نو نوار شدن فشار نیارین...لباسش خوبه دیگه چرا امام حسینو قسم میدی بهش....والا ما هم هیچی نخریدیم عوضش پولو دادیم طلا گرفتیم لباسای تمیز داریم

و انسان به اندازه ی امنیتی که به دیگران میدهد،مومن است🕊
اعصابمم به هم ریخته اههه خوشبحال اونا که همسرشون از ایناست که به فکر سرو لباسشه

من چی پس 

که خودم لباس ازش برای سایز میبرم  بهترینا رو میخرم براش 

آخرم صدتا حرف بهم میزنه ☹☹☹

خوبه بازمیره واسه خودش ی چیز میخره باورتون میشه ده ساله شوهرم خرید نرفته من واسش لباس میگیرم 😁

خب این سالی یبار نمره خرید اگه با هم بریم بیرۉن به زوررر یه چیزی شایدددد بخره اونم فقط یه چیز

تروخدا اینقذر تو این گرونی بخاطر نو نوار شدن فشار نیارین...لباسش خوبه دیگه چرا امام حسینو قسم میدی ب ...

بابا خوب نباید حداقللل سالی یه دست بگیره حالا خداروشکر  قبل عیدبه زوووور یه لباس گرفت