2777
2789
عنوان

چیکار کنم

40 بازدید | 6 پست

دادشم ۵ ۶ ماهه که از ما قرض کرده قرار بود عید بده اما دیروز ماشینش از جاده رفته بیرون ۲۰ تومن خرجش شده فعلا نداره درست کنه بعد کار کنه درست کنه محصول داره کشاورزیبخدا دیگه خسته شدم قرار بود پولمون بده الانم که اینجوری شده نمیشه بهش گفت حدود ۵۰۰ هم براش کار کردم ۲۰۰ هم دستی بهش دادم 

همیشه نداره دیگه توبه کردم یه هزارم بهش قرض ندم حالا دوباره شوهرم غر میزنه که چرا پولمون نمیده اینم بگم که عقدم پوله از وام ازدواجمون بوده و دادشم ۶ سال ازمن بزرگتره ۲۹ سالشه 

بگو لطفا خودت بهش بگو قرضو پس بده . تو این مسائل هیچ وقت خودتون صحبت نکنید قرض ازتون خواستن خانواده بگین مستقیم به شوهرم بگین تا موقع پس دادن هم خودشون بگن چون طرف روش نمیشه هر چی به دهنش رسید بگه 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بگو لطفا خودت بهش بگو قرضو پس بده . تو این مسائل هیچ وقت خودتون صحبت نکنید قرض ازتون خواستن خانواده ...

اخه از من گرفته دادشم الانم من باید بگم ولی با این وضع نمیدونم چیکار کنم دیگه خسته شدم از کارای دادشم میری براش کار میکنی میگه نقد میدم ولی بعدش میگه ندارم واقعنم نداره همش دستش خالیه به غریبه پولش میده براش کار کنه به ما میرسه میگه ندارم پولت بدم 

اخه از من گرفته دادشم الانم من باید بگم ولی با این وضع نمیدونم چیکار کنم دیگه خسته شدم از کارای دادش ...

مثل شوهر منه داداشت   بنظرم به شوهرت بگو فک میکنم فعلا باید بیخیال پول بشیم چون داداشم نداره بده . با یه حالت غمگین بوده بگو از سهم خودم کم کن من خرد خرد بهت میدم بدون اینکه غرور داداشت رو بشکنی یا پشت برادرت حرفی بزنی بگو . 

شوهرت به این پول نیاز داره یا نه ؟ دقیقا بدهی چقدره ؟

مثل شوهر منه داداشت   بنظرم به شوهرت بگو فک میکنم فعلا باید بیخیال پول بشیم چون داداشم نداره ...

اره نیاز داریم خودمونم اول زندگی و صفر صفریم سنمونم زیاد نیست و هیچ حامی نداریم خونه ساختیم اونم با ۳۰۰ وام ۳۰۰ دیگه باید بگیریم ۱۴ و نیم بدهی داریم