2777
2789
عنوان

شلوار لی

217 بازدید | 17 پست

بنظرتون شلوار لی جذب بخرم یا ن؟

ی کتون مشکی راسته.لی راسته.مازراتی پنکیکی گشاد.پارچه ای گشاد دارم

جذب میخام لی:/بعضی مانتوهام رو هوا موندن بی شلوار:/

چ کنم؟؟؟؟بهونه الکی دارم میگیرم؟؟؟

همه اون شلوارام از قبل دارم

🤍🌱عطر خوب بزن، خوش تیپ بچرخ  بالاخره پستچی به در میزنه یه روز بده خبر خوب  مهم نیست مردم چیه نظرشون راجع  بهت گور بابای همه اصلا🌱🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مانتو هات بلندن؟

بلند و‌کوتاه همه مدله دارم

🤍🌱عطر خوب بزن، خوش تیپ بچرخ  بالاخره پستچی به در میزنه یه روز بده خبر خوب  مهم نیست مردم چیه نظرشون راجع  بهت گور بابای همه اصلا🌱🤍
 اره ولی بزار بعد عید بخر الان خیلی شلوغه همه جا

سر کوچمون هس همیشه خلوتم هس

چیزی بخر ک نداری مام استایل🤭تجربه همخ چیز خوبه

قدش برا من خیلی کوتاس ی بار تو مغازه پوشیدم حس رفتن ب شالیزار و گل لقد کردن بهم دست داد

بخر جذبو

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

خوش بحالت من دیروز رفتم بخاطر شلوغی هیچی نگرفتم

منم الان بچم خوابه بیدارشه میرم میخرم