2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بله اتفاقا من هم چندین بار چابهار رفتم  هم با تور و هم با راهنما محلی اگه سوالی بود در خدمتم

اینکه این راهنما محلی هارو از کجا پیدا میکنین که قابل اطمینان باشن؟ چون من نسبت به امنیت سفر همیشه درگیرم

اینکه این راهنما محلی هارو از کجا پیدا میکنین بکه قابل اطمینان باشن؟ چون من نسبت به امنیت سفر همیشه د ...

الان خیلی این سبک سفر باب شده و خصوصا مناطق جنوب کشور خیلی راهنماهای محلی خوبی دارن که باهاشون برین سفر. حالا یا از طریق اینستاگرام یا سایتای درخواست راهنما محلی پیداشون کنین و باهاشون هماهنگ کنین

2803
اخه ما تعدادمون زیاد نیست. قبول میکنن برای تعداد کم هم انجام بدن؟

اره راهنماهای محلی تعداد نفرات مهم نیست که واسشون. چه یک نفر باشین چه چهارتا اونا یک روز باهاتون هستن. ولی خب تعدادتون زیاد باشه از نظر هزینه ای به نفعتونه

راهنمای محلی برای جاهایی مثل چابهار و یا قشم و مناطق جنوب ایران بسیار گزینه مناسبی است. افراد محلی به نقاط بکر مناطق آشنایی دارند و می تونند شما را همراهی کنند. بهترین رستوران های محلی بهترین اقامتگاه ها و اینکه ماشین در اختیار داشته باشن و شمارو هرجا که خواستین ببرن. تو جاهایی مثل چابهار یکم سخته که بدون ماشین باشین یا با تاکسی جا به جا شین. راهنمای محلی تمامی این کارارو براتون انجام میده. نکتشم اینه فرقی نمیکنه شما یک نفر باشین یا چهار نفر در هر صورت همون هزینه رو پرداخت میکنین.

2804
از فرودگاه هم میاین دنبال مسافرا؟ اقامتگاه و غذارو چطور ؟ امکاناتشو دارین یا خودمون باید انجامش بدیم ...

بله ما چون ساکن چابهار هستیم میتونیم براتون اقامتگاه مناسب با قیمت ارزون تهیه کنیم و اینکه اگه تو روزهای پیک سفر که نمیتونین از سایت ها اقامتگاه پیدا کنین ما دستمون بازتره. غذا هم بسته به سلیقه خودتون میتونیم یه رستوران لوکس تا  رستوران های ساده محلی رو ببریمتون و لذت جاهای ناشناخته رو داشته باشین

از فرودگاه هم میاین دنبال مسافرا؟ اقامتگاه و غذارو چطور ؟ امکاناتشو دارین یا خودمون باید انجامش بدیم ...

عزیزم ازینجا نمیتونی راهنما پیدا کنید

همینکه یه نفر با سه تا کاربری مختلفی که اتفاقن هر سه تاش توی یه روز و به این تابلویی ساخته شده ، دارن از جانب سه تا ادم مختلف حرف میزنن ، خودش دلیل قانع کننده برای عدم اعتماد هست 

آنچه تو گنجش توهم می کنی *** از توهم گنج را گم می کنی

اصلن چابهار فرودگاه نداره ، باید از شهر نزدیکش برید  ،ایشون حتا اشار ه هم نکرد 

آنچه تو گنجش توهم می کنی *** از توهم گنج را گم می کنی
2805
سلام ، من عید پارسال رفتم ، با تور و اتوبوس ، دسته جمعی  ،عالی بود مسافت زیاده برای همین هم تو ...

عزیزدلم،مرسی ک وقت گذاشتین و انقد قشنگ و کامل جواب دادین 😍❤️

بیشتر بخاطر مسافت و اینکه نمیدونیم واقعا می ارزه اینهمه راه رو بریم یا نه،دودلیم. غیر چابهار،شهرای اطراف ک هم نزدیک باشه و هم جای دیدنی داشته باشه،کجا خوبه بنظرتون؟