2777
2789
عنوان

خدایی شما باشید ناراحت نمیشید

398 بازدید | 10 پست

با اینکه میدونست امروز تا ساعت ۴ سر کار هست از دیشب به من گفت امروز حرکت میکنیم

باردار هستم. قبلش برنامه ریزی این بود کهفردا صبح بریم این فاصله  من جمع و جور کنم اونم شب که اومد گردگیری و جارو

یهو دیشب ساعت ۱۱ گفت نه امروز بعد از کارش بریم خلاصه از دیشب من گرفتار حمع و جور کردن و لباس شستن بودم. تا ۳ و نیم شب دوبار صبح ۹ پاشدم ناهار درست کردم و جارو و گردگیری شد پای خودم . رفتم بیرون کم و کسری ها خریدم. لباسا اتو کردم چمدون بستم. سبد تو راهی بستم

الان زنگ زدم کی میای. ریلکس میگه باید سر کار بمونم اخر سالِ رییس کار داره

من نمیگم چرا نمیریم میگم چرا خبر نداد. اینو که لحظه اخر نمیدونست از همون صبح میدونست. اعصابم بهم ریخته

بخدا من صبحانه هم نخوردم از بس کار بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اومد خونه کتکش بزن

یعنی یه بچه ۴ ساله هم دارم اسن وسط رسیدگی به اون هم بوده

دلم میخواد بزنمش واقعا

خورد شدم بهشم گفته بودم من باردارم فشار بهم میاد برگشت گفت یکاری ش کن عصر میریم

یعنی یه بچه ۴ ساله هم دارم اسن وسط رسیدگی به اون هم بوده دلم میخواد بزنمش واقعا خورد شدم بهشم گفته ...

از صبح میدونسته و هیچی نگفته؟

یجا تو سریال جیران گلین به مهدعلیا میگه:دنیا جاییه که درد خروار خروار میادمثقال مثقال میره😔این جمله حال و روز اکثر ماهاست و قشنگ درکش میکنیم

مردا همه همینن. من تمام خونه تکونی و  خرید و کارارو با دو تا بچه تنها انجام دادم.‌چند روزه قول داده حیاط و بشوره.‌تازه دیروز عصر گفت صبح دوشنبه. که اونم می دونم یا آب کمه یا باید بره مغازه و میگه باشه برا صبح عید.

منم دیشب دخترم خوابید خودم رفتم شستم.

دیگه بعد این سالها حرف شما باید انقدر نفوذ داشته باشه که وقتی میگی امروز نریم فردا بریم قبول کنه همسرت

یعنی چی زن باردار شاغل و بچه دار اینهمه کار انجام بده

حداقل به خودت رحم میکردی تمیزکاری نمیکردی غذا هم از بیرون میگرفتی خب

🌷
دیگه بعد این سالها حرف شما باید انقدر نفوذ داشته باشه که وقتی میگی امروز نریم فردا بریم قبول کنه همس ...

یه اخلاقی  داره زود تند میشه منم حوصله سر و صدا ندارم یعنی الان که فهمیدم نمیریم پهن شدم تو جا. کمرم درد بچه تازه داره تو شکمم نفس میکشه تکون میخوره یکم. بزرگه هم ظهرا نمیخوابه لااقل بخوابم.  تا شبم دوباره پیخواد  راه بره بخوره باز باید جارو بکشم اخر شب

چی بگم بخدا

گفتم میریم سفر خرج بالاس لااقل تا نرفتیم خودم اشپزی کنم

یه اخلاقی  داره زود تند میشه منم حوصله سر و صدا ندارم یعنی الان که فهمیدم نمیریم پهن شدم تو جا. ...

نه بابا دلت نسوزه حالا دو پرس غذا اونقدری نمیشه

اسنپ فودم هست تخفیف داره

چند بار اینجوری کنی شوهرت بیشتر کمک میده

یا ازین خدماتیا کارگر بگیر جارو بزنن درسته واقعا گرونیه ولی سلامت خودت و بچه هات از همه چی مهمتره

🌷