2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به داداشتون عیدی می دید 😐ما از داداشا عیدی میگیریم معمولا البتع داداش من زیاد وصع مالی خوشی نداره م ...

اره  من مجردم بودم بهش عیدی میدادم اونم میداد

۲۸سالشه😅😅

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

چی مثلا شوهرم برای خواهرش ۶۰۰ داد من موندم به خواهرم چی بدم اصلا خواهر من یادش نیست

عزیزم من چون کارمندم خودم هر چی بخواهم به خواهخر و برادرم میدم 

ولی قبلن حتما بهش میگفتم برام پول نو بیاره برای عیدی دادن

یعنی بیانش میکردم و اجازه نمیدادم بین خواهرا فرق بزاره

کاربر خیلی قدیمی هستم ... 
اره  من مجردم بودم بهش عیدی میدادم اونم میداد ۲۸سالشه😅😅

خدایی به داداشای ۲۸ ساله هم عیدی می دید 😂خودت شاغلی ؟

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
خدایی به داداشای ۲۸ ساله هم عیدی می دید 😂خودت شاغلی ؟

اره اخه خوشحال میشه😄😄

نه خانه دار

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

اره  فندوق و بادوم و‌چند مدل شکلات

آخ جون😃😃😃😃

آدرستون پلیز🤣🤣🤣

کدوم شهر بیام😂😂😂😂

بی بی چکم تاریخ 1404/3/11مثبت شد خدایا شکرررررت خودت حفظش کن برام ....مرسی مامان که اومدی💕

عزیزم من چون کارمندم خودم هر چی بخواهم به خواهخر و برادرم میدم  ولی قبلن حتما بهش میگفتم برام ...

خوش به حالت من باید دستم پیشش دراز کنم ولی اون به خواهرای خودش میده

استاتر 

اول اینکه بهش بگو 

یا برو امروز خرید یه چیزی بخر بزار حساب کنه 

خواهر و برادرا مگه فرق دارن ؟

از این به بعد هم یادت باشه همیشه پس انداز داشته باشی برای همچین روزایی

کاربر خیلی قدیمی هستم ... 
عزیزم من چون کارمندم خودم هر چی بخواهم به خواهخر و برادرم میدم  ولی قبلن حتما بهش میگفتم برام ...

دقیقا باید واسه مردا بیان کنی من امسال همسرم به مادر خودش داد ولی به مادر من روز مادر محل نداد نمیدونم شاید هم یادش نیود ولی من چیزی نگفتم ناراحت شدم خودم به مادرم دادم ولی تصمیم دارم از سال دیگه قشنگ بیان کنم بریم خونه مادرم روز مادره اخه بحاطر شغل شوهرم امسال تنها رفتم چون خودش نیومد چیزی هم نداد 😑

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍