2777
2789
عنوان

سرم خیلیی بزرگه😞

1580 بازدید | 18 پست

سرم خیلی بزرگه بخاطرش آرزوی مرررررگ دارم چیزیه که نه راه حل داره نه میشه مخفیش کرد هر لحظه دارم غصه میخورم، دخترای دیگرو میبینم هیچکییبی این شکلی نیست، قید ازدواجو زدم کلا چن روز پیش یه موجود بی همه چیز تو خیابون بهم گف کله گنده چطور میتونن انقدر بی رحم باشن، میخوام برم یه گوشه دنیا حل شم تو خودم تا بمیرم.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اونی که باید بره گم بشه اون آدمه که این حرفو زده

چون ممکنه با این نفهمیش عزت نفس خیلیا رو ازشون بگیره

نیلوفر🪷 و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها. ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند. ✍️مولانا جلال الدین بلخی

مگه چقدر بزرگه ؟ شاید بدنت خیلی لاغره به چشم میاد میشه اینو برام گزارش بزنید ممنون میشم❤❤ ht ...

اره بعصیا اینجورین سرشون تناسب با بدنو شونه هاشون نداره یدلیلشم بخاطر لاغری بدنشونه

مگه دست تو بوده به خاطر چیزی که نقشی توش نداری ناراحت نباش عشق منم سرش از حالت عادی بزرگتر ولی خیلی دوسش دارم...‌ سعی کن بهش فکر نکنی و خودتو اذیت نکنی هر کسی عیب و ایرادی داره

واسه مردا مشکلی نیست سر بزرگ

عزیزم چند باری خودش به زبون اورده وقتی چیزی رو ادم میکنه نقطه ضعفش همه فکرشو مشغول میکنه جدیدا هم رفته باشگاه که یکم سر شونه هاش پهنتر بشه... تازه دختر مدل مو میده مشخص نمیشه

می‌خوام ازم بگیرتش برم شکر چیو کنم

ببین عزیزم خدایی نکرده نقص عضو که نداری اینجوری میگی 

...سرچ کن ببین راه حلی چیزی داره یانه...زود ناامید نشو.به مزخرف گوییای یکسری ادمای پلشت توجه نکن