2821
2789

چیزی بخواد میشه 

نخواد نمیشه 

من که هر چی دعا و نذر بوده کردم 

بی فایده است

۴ بار تعلیق شدم توسط آدم های ترسویی که شنیده شدن حرف حق ترسیدن..‌همون ها روزگار این مملکت رو این طوری کردن...برا حاجت رواییم یه صلوات بفرس ،حاجتت روا عزیزم
چیزی بخواد میشه  نخواد نمیشه  من که هر چی دعا و نذر بوده کردم  بی فایده است

ولی من ایمانم و امیدم خیلی قویه حس می کنم میشه😔

برای نجات پیدا کردنم از این لجن که داخلش گیر کردم صلوات بفرست دوست گلم🥰

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ولی من ایمانم و امیدم خیلی قویه حس می کنم میشه😔

برا منم خیلی قوی بود

۴ بار تعلیق شدم توسط آدم های ترسویی که شنیده شدن حرف حق ترسیدن..‌همون ها روزگار این مملکت رو این طوری کردن...برا حاجت رواییم یه صلوات بفرس ،حاجتت روا عزیزم
چیزی بخواد میشه  نخواد نمیشه  من که هر چی دعا و نذر بوده کردم  بی فایده است

اینجوری همو نا امید نکنیم شاید همینجوری که بگی باشه ولی ادم به امید زندست حواقل با گفتن ذکر و دعا خودمون و یه مدت گول میزنیم 

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗
اینجوری همو نا امید نکنیم شاید همینجوری که بگی باشه ولی ادم به امید زندست حواقل با گفتن ذکر و دعا خو ...

ارع قبول دارم 

گول میزنیم 

چاره نیس 

من نظر خودمو گفتم ،اینجا نظر خواهی هست دیگه

اینجوری همو نا امید نکنیم شاید همینجوری که بگی باشه ولی ادم به امید زندست حواقل با گفتن ذکر و دعا خو ...

به خدا من فقط به امید زنده م😔 با امید نفس می کشم😔

به خدا من فقط به امید زنده م😔 با امید نفس می کشم😔

همه همینجور هستن واقعا انشالا که حاجت روا بشی عزیزم

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗
همه همینجور هستن واقعا انشالا که حاجت روا بشی عزیزم

ممنونم گلم امیدوارم شما هم حاجت روا بشی

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز