2777
2789
عنوان

یه سوال شرعی...

153 بازدید | 14 پست

پدر من دیسک کمرش چهارتاش زده بیرون بواسیر داره تازه ویروس کرونا هم گرفته ما بهش میگیم تو نباید روزه بگیری به نظرتون باید بگیره یا نه 

و اینکه حکم شرعی آدمی که نباید روزه بگیره اما میگیره چیه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگ واقعا تواناییشو نداره نباید بگیره خدا گفته نمیتونی نباید بگیری بجاش باید پول خمس بدنشو بده بیرون نگیره بهتره چون خدا راضی نیس تو بدبشه حالت وقتی نمیتونی باید پول خمس بدنشو بده از ی نفر بپرسه بهش میتونه بگه چقد میشه پولش

شما نمیتونید بهش بگید بگیره یا نگیره هر کس خودش تشخیص میده بگیره یا نگیره الان دکترا ام که واقعا معت ...

پدرم خیلی مذهبیه من حاضرم شرط ببندم اگه خود خدا هم بیاد پایین بگه نگیر من راضی نیستم پدرم میگه نه من باید بگیرم طبق چیزی که ما داریم میبینیم داره به خودش آسیب می‌زن و هرسال ضعیف تر میشه

نبایدبگیره چون بواسیر وقتی روزه بگیری بدتر میشه دیگه ..ادمـمریض وقتی براش بده نبایدروزه بگیره

کاش یکی می‌تونست پدر منو قانع کنه که نباید بگیره قبول نمیکنه اصلا دیشب بدنش سرد شده بود عرق سرد میکرد می‌گفت قلبم درد می‌کنه بخدا داره سکته می‌کنه به حرف هیشکی هم گوش نمیده 

پدرم خیلی مذهبیه من حاضرم شرط ببندم اگه خود خدا هم بیاد پایین بگه نگیر من راضی نیستم پدرم میگه نه من ...

خب پس نمیشه کاری کرد .اگه مذهبیه بایدبدونه که اسیب زدن ب بدن گناهه