2777
2789
عنوان

یه سوال شرعی...

153 بازدید | 14 پست

پدر من دیسک کمرش چهارتاش زده بیرون بواسیر داره تازه ویروس کرونا هم گرفته ما بهش میگیم تو نباید روزه بگیری به نظرتون باید بگیره یا نه 

و اینکه حکم شرعی آدمی که نباید روزه بگیره اما میگیره چیه 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگ واقعا تواناییشو نداره نباید بگیره خدا گفته نمیتونی نباید بگیری بجاش باید پول خمس بدنشو بده بیرون نگیره بهتره چون خدا راضی نیس تو بدبشه حالت وقتی نمیتونی باید پول خمس بدنشو بده از ی نفر بپرسه بهش میتونه بگه چقد میشه پولش

شما نمیتونید بهش بگید بگیره یا نگیره هر کس خودش تشخیص میده بگیره یا نگیره الان دکترا ام که واقعا معت ...

پدرم خیلی مذهبیه من حاضرم شرط ببندم اگه خود خدا هم بیاد پایین بگه نگیر من راضی نیستم پدرم میگه نه من باید بگیرم طبق چیزی که ما داریم میبینیم داره به خودش آسیب می‌زن و هرسال ضعیف تر میشه

نبایدبگیره چون بواسیر وقتی روزه بگیری بدتر میشه دیگه ..ادمـمریض وقتی براش بده نبایدروزه بگیره

کاش یکی می‌تونست پدر منو قانع کنه که نباید بگیره قبول نمیکنه اصلا دیشب بدنش سرد شده بود عرق سرد میکرد می‌گفت قلبم درد می‌کنه بخدا داره سکته می‌کنه به حرف هیشکی هم گوش نمیده 

پدرم خیلی مذهبیه من حاضرم شرط ببندم اگه خود خدا هم بیاد پایین بگه نگیر من راضی نیستم پدرم میگه نه من ...

خب پس نمیشه کاری کرد .اگه مذهبیه بایدبدونه که اسیب زدن ب بدن گناهه