2777
2789

فقط تا ۱۰ دقیقه معتبره 

ره‌حمت له دل نماوه   چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یکی دیگ‌تست کن 

آزمایش بده 

عشق از همانجايى شروع شد كه حالمان به هيچ چيز خوش نشد الا دوست داشتنش...  🧡💛 پسرم منو بابایی عاشقتیم 😍 خیلی خوشحالم که خدا لایق دونسته و تو رو به ما داده. خدایا شکرت بابت هدیه قشنگی که به ما دادی 🙏🏻😍❤️
بیشتر ببینید

علائم چی داری؟ من ده روزی مونده به موعد خداکنه این دفه بگیره علائمم هیچی ندارم هنوز

خدایا شکرت ۲۲/۷/۴۰۲ بی بی چکم مثبت شد😍🥰هیچ چیز به شیرینی پاهای تو نیست کوچولوی من بی صبرانه منتظر دنیا اومدنتیم منو بابایی🤗❤ خدایا خودت مراقب تودلیم باش🤲❤

ببیییییین مططططمین باش بارداری، ببین کی گفتم♥️♥️ برا من بعده دوساعت هاله ازین کمرنگتر انداخت که دوقلو هم باردار بودم دوسال پیش، تو بارداری من مطمینم  به کامنتا اعتنا نکن

من که به این قشنگیم با پر و بال رنگیم یکه خروس جنگیم  ببین ببین تاج سرم  ببین ببین بال و پرم  این قد و بالا رو برم    امضاء: خروس جنگی حاج خانوم 
😘😘😘😘دورت بگردممم

برو آزمایش تیتر بتا هم بده من که رفتم ۱۶۲ بود هرررررگز فکرم نمیکردم دوقلو باشه، آخه میگفتن  عدد بالای بتا یا دوقلوعه یا خارج از رحم، من بالا که نبود کمم بود، با ۱۶۲ دوقلو بود ولی بارداری دومم همون اول ۳۰۰۰ بود که تک قلو بود خواستم اینجا بنویسم بمونه که عدد بتا اصصصصصصلا به دوقلویی ربط نداره فقط و فقط به شدت ویارتون بستگی داره هرچی بالاتر باشه بد ویارترید و تهوع و استفراغتون بیشتره همین من خودم به تجربه ثابت شده برام

من که به این قشنگیم با پر و بال رنگیم یکه خروس جنگیم  ببین ببین تاج سرم  ببین ببین بال و پرم  این قد و بالا رو برم    امضاء: خروس جنگی حاج خانوم