2777
2789
عنوان

اسم این سایت خرید آشغالدونیه😐+عکس

455 بازدید | 17 پست

آقا چرا باید اسمی رو انتخاب کنی واسه سایتت که مجبور شی بنویسی از رو اسم قضاوت نکن اخه😂😂😂 تازه قهوه هم میفروشه اخه من دلم نمیاد از اون قهوه بخورم😐

کاربریم که مال سال ۹۹ بود رو ترکوندن فقط چون یه آقا تو یه تاپیک میگفتن مرد حق داره پوشش زن رو تعیین کنه و من با این قضیه مخالفت (سخت) نشون دادم😎خوشحالم حداقل چون جفتمون ترکیدیم😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🤣🤣وای جمله خودت خنده دار تر بود

منو یادته ؟ من همونم که راجب مجید واشقانی تاپیک میزدم😂😂😂

کاربریم که مال سال ۹۹ بود رو ترکوندن فقط چون یه آقا تو یه تاپیک میگفتن مرد حق داره پوشش زن رو تعیین کنه و من با این قضیه مخالفت (سخت) نشون دادم😎خوشحالم حداقل چون جفتمون ترکیدیم😍
منو یادته ؟ من همونم که راجب مجید واشقانی تاپیک میزدم😂😂😂

وای جدی 😂😂😂😂اره چرا یادم نباشه  😂😂😂 کاربری جدیدت مبارک

کاربر قبلی مارمولک جلو کنتورم🦎پیتزا با سس تند میقولی سیسی؟دلت نخاد 🍕🥤

وای جدی 😂😂😂😂اره چرا یادم نباشه  😂😂😂 کاربری جدیدت مبارک

اره😂😂مرسیی ترکوندنم بی شرفا😑😂

اره😂😂مرسیی ترکوندنم بی شرفا😑😂

🤣🤣🤣😂😂😂از بس ک تاپیک میزدی  میگفتی قربون اون غذایی ک میخوری بشم   دیگ چی میگفتی یادم نمیاد؟

جرر نه بابا با یکی دعوام شد😂 کاش من اون نوشیدنی بودم تو دهنت😂😂 جرر این چیه چرا نوشته لوس ترین تا ...

پاره 🤣🤣🤣😂😂😂😂😂وای تاپیک زدی تگم کن خلاصه خوشحال شدم  ک گفتی    خیلی وقت پیش تو فکرت بودم گفتم این دختر کجاست ار تاپیکاشم خبری نیست

پاره 🤣🤣🤣😂😂😂😂😂وای تاپیک زدی تگم کن خلاصه خوشحال شدم  ک گفتی    خیلی وقت پیش تو ...

قربونت برم عزیزم 😍😂 تنبلی نمیذاره برم پیام بدم نی نی یار برگردونه کاربریمو اینجا احساس غریبی میکنم 😂

قربونت برم عزیزم 😍😂 تنبلی نمیذاره برم پیام بدم نی نی یار برگردونه کاربریمو اینجا احساس غریبی میکنم ...

ی پیام بده تو تل اوکیش میکنه  یادت نره تگم کنی

وای تایپک قبلتو خوندم  بعد یکی نوشته  عجیب تر شمایی با اون مادر و پسر و عکس پروفت😂😂😂😂😂😂 پوکیدم اصلا چ ربطی داشت ب عکس پروف

ی پیام بده تو تل اوکیش میکنه  یادت نره تگم کنی وای تایپک قبلتو خوندم  بعد یکی نوشته ...

پاره شدم😂😂😂حتما تگت میکنم . بابا هرکی میرسه یه گیری باید به ما بده😂😂😂

پاره شدم😂😂😂حتما تگت میکنم . بابا هرکی میرسه یه گیری باید به ما بده😂😂😂

ول کن  بقیه رو خودت را عشق است و بس😂😂❤❤

ول کن  بقیه رو خودت را عشق است و بس😂😂❤❤

فداات تو هم عشقی 😍❤😂