2789
عنوان

ماتریکس؟!

627 بازدید | 3 پست

واقعا وقتی توضیحاتشو دیدم خنده ام گرفت!

پسره توضیح میداد ماتریکس یعنی همینکه کار میکنی، همینکه میخوری میخوابی مثل بقیه هستی...ما انسانیم! اگر کار نکنیم بیکار بشینیم؟ اون وقت از ماتریکس خارج میشیم؟ به شخصه اصلاً به این نظریه باور ندارم شاید تا یجاییش درست باشه ...ولی اسمشو نمیشه ماتریکس گذاشت...:)))

پدر و مادر ناخواسته فرزند خویش را شبیه خود میکنند و نام تربیت را بر آن میگذارند!

منم میخوام بدونم

خدایا یادمه وقتی این کاربری رو زدم ۱۶ ساله م بود اونقدری اعتقادم قوی بود که اومدم اینجا درمورد چله یاسین میپرسیدم برای اینکه کار پیدا کنه و بتونیم ازدواج کنیم،خدایا یادته چطوری با معجزه نامزد کردیم..یادته اولش اون اصلا نمیخواست ولی خود به خود همه چی دست به دست هم داد تا ما ازدواج کنیم؟من هنوز همون دختر کوچولوی ۱۶ساله ام که بزاش معجزه کردی،منو میبینی؟میشه زندگی ما دوتا رو ام پر از عشق و آرامش کنی؟خدایا خستم،کی به جز تو میتونه کمکم کنه؟اینجا و همجا منو قضاوت میکنن که توواز بچگی دنبال شوهر بودی،خدا تو که تو دل من بودی،دیدی چی به سرم اومد تا به اینجا رسیدم،خدایا من چندساله منتظرم تو معجزه کنی برای رابطه م لطفا نور رو بهم نشون بده🪐🙂💙شما نی نی سایتی ها جای خواهر های نداشته ی منید❤همیشه و تو هر شرایطی. کنارم بودید و با وجود شما احساس تنهایی نکردم،ندیده دوستتون دارم دوستای خوش قلبم💛

منظورش این نیست 🙂 ماتریکس یعنی منِ انسان گیر مادیات باشم و تو منجلاب حرص و طمع و شهوت و ثروت دست و پا بزنم 

یعنی من بعد معنویمو(روح) فراموش کنم و فقط تقلیدوار مثل حیوونا زندگی کنم 🚶🏿 

یعنی فقط از یه الگوی مشخص مثل بقیه انسانا استفاده کنم تا از رقابت دنیوی جا نمونم 

مثلا همه از همدیگه انتظار دارن برن دانشگاه و لیسانس و فوق لیسانس و .‌.. ازدواج کنن و بچه بیارن و بعدشم بمیرن 🙂🚶🏿 

درصورتیکه همه انسانا مثل هم نیسن 

هدفا فرق میکنع 

🚶🏿

زن=مرد ʙᴇ ᴀ ʟɪɢʜᴛ ɪɴ ᴛʜᴇ ᴍɪᴅꜱᴛ ᴏꜰ ᴅᴀʀᴋɴᴇꜱꜱ  #صلح🤍🕊 𝗹𝗼𝗼𝗸𝗶𝗻𝗴 𝗳𝗼𝗿 𝗮 𝗻𝗲𝘄 𝗺𝗲 (: 🪐                                    Vegan

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

منظورش این نیست 🙂 ماتریکس یعنی منِ انسان گیر مادیات باشم و تو منجلاب حرص و طمع و شهوت و ثروت دست و ...

کاش منظورش همین باشه

در این صورت واقعاً باهاتون موافقم!

پدر و مادر ناخواسته فرزند خویش را شبیه خود میکنند و نام تربیت را بر آن میگذارند!