2777
2789
عنوان

یه چت پنج دقیقه ای....

172 بازدید | 14 پست

یه چت پنج دقیقه ای که چیز خاصی هم نبود با کسی که عاشقش بودم و سه سال باهم بودیم باعت شده از ساعت هفت تا الان فط خیره بمونم به گوشیم چم شد یهو😅💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

6/7ماه

منم با عشقم ک رل بودم بعد شیش ماه رل بودن کات کردم بعد شیش ماه بعدش سر تولدم اومد تا الان ک پنج سال و خوردیه 

درمل پسرا اون اوایل جدایی براشون راحته بر خلاف ما دخترا که اون اولش سختمونه اما بعد ی مدت نسبتا طولانی ناراحتیمون کم میشه خیلی 

الانم اگر واقعا تونستی از غمش در بیای دیگه بدو و فرار کن وگرنه خدایی نکرده اگر بازم کات کنین باید دوباره بشکنی اجی اگر قصد اون جدی نیست یا مطمعن نیستی بهش ولش کن دوباره اذیت میشی مثل اپل

منم با عشقم ک رل بودم بعد شیش ماه رل بودن کات کردم بعد شیش ماه بعدش سر تولدم اومد تا الان ک پنج سال ...

ما سه سال باهم بودیم بهترین خاطره ها رو‌باهم ساختیم بهترین لحظات رو باهم گذروندیم آخرش هم خودم تموم کردم امیدوارم بهترین ها نصیبش بشه 

از دعا بگیر تا دعوا و جنگ همه راه انداختن که مارو از هم جدا کنن کسایی که به این روز انداختن منو هیچ وقت نمی بخشم خدا جواب شون رو‌بده😅😔

پایدار باشی عزیزم❤️🌱

ما سه سال باهم بودیم بهترین خاطره ها رو‌باهم ساختیم بهترین لحظات رو باهم گذروندیم آخرش هم خودم تموم ...

از عشقش مطمعنی؟ اگر شرایط اقتصادیش و علاقش مطمعنی و اینکه مطمعنی شکاک نیست بنظرم از دستش نده حالا ک انقدر دوسش داری گلی

از عشقش مطمعنی؟ اگر شرایط اقتصادیش و علاقش مطمعنی و اینکه مطمعنی شکاک نیست بنظرم از دستش نده حالا ک ...

آره هنوزم که هنوزه میگه تنها کسی که اسمش باید بیاد تو شناسنامه من اسم توعه 

ولی قسمت مون نرسیدن هس خودمو نمیخوام گول بزنم.....