2777
2789
عنوان

همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 26 پست
به نظرم دست و دلباز نیست ولی خسیس هم نیست. یه مقدار حساب شده خرج میکنه که بد نیست جای نگرانی نداره. ...

با مادرش هییییچی😄😄

درحدی که مادرشوهرم بهش گیر میده خیلی این همه بهت میگم چه خبر یخ حرفی بزن..شوهرم فقط میگه سلامتی..

به نظرم دست و دلباز نیست ولی خسیس هم نیست. یه مقدار حساب شده خرج میکنه که بد نیست جای نگرانی نداره. ...

میترسم یه روزی خسیس بشه آخه پدرش اینجوری..

اصلا همسرم عشقی خرید نمیکنه..نمیگم همیشه ولی گاهی لازمه...مثلا میگم هوس کردم بیا ازاسنپ فود یه غذا سفارش بدیم میگه خانم گرون میده فلان  جا همینو اینقدر ارزون تر میدن

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

با مادرش هییییچی😄😄 درحدی که مادرشوهرم بهش گیر میده خیلی این همه بهت میگم چه خبر یخ حرفی بزن..شوهر ...

شوهر منم همینجوریه‌. الان بعد ۱۰ سال تازه یه کمی اهل حرف شده. علت این تغییر رفتارش هم اینه که علاوه بر شغل ثابتی که داره یه کسب و کار اینترنتی راه انداختیم از زمانی که کرونا شروع شد. الان مثل بازاریا همش تلفنی با مردم در ارتباطه. یاد گرفته حرف زدن و ارتباط گرفتن رو. قبل از این خییییلی کم حرف بود. البته منم کم حرفم هر کی میگه چه خبر فقط میگم سلامتی. قبلنا به شوهرم میگفتیم چه خبر میگفت هیچی😁😁😁 حتی سلامتی هم نمیگفت

ولی همین آدم کم حرف وقتی پیش رفیقاشه عششششق میکنه هم حرف میزنه هم به حرفای اونا خیلی میخنده و شاد میشه. منم همینجوری ام

میترسم یه روزی خسیس بشه آخه پدرش اینجوری.. اصلا همسرم عشقی خرید نمیکنه..نمیگم همیشه ولی گاهی لازمه. ...

بالاخره از پدرش تاثیراتی گرفته حتما ولی باید قلق گیری کنی به نظرم. راهشو پیدا کن و با سیاست اهدافت رو پیش ببر. روحیات همسرت خیلی مثل روحیات همسر منه ظاهرا

بالاخره از پدرش تاثیراتی گرفته حتما ولی باید قلق گیری کنی به نظرم. راهشو پیدا کن و با سیاست اهدافت ر ...

نمیدونم چیکار کنم

هرکس همسرم رومیبینه میگه چقددددر عوض شده از ظاهر گرفته تا نوع رفتارش...دوران نامزدیم‌رواصلا دوست ندارم چون واقعا خسیس بود بعد که باهاش حرف زدم خییییلی بهتر شد جوری که رفتیم برام گوشی خرید..یا مثلا رستوران رفتنمون بهتر شد..بیشتر برام گل میخرید...گاهی باخودم میگم‌اگه خسیس بود نمیتونستم اینقدر خوب تغییرش بدم ولی گاهی مثلا سر یه غذای اسنپ فود یا همین سبزه عید به شک میندازتم..

پدرش مردخوبی اما وقتی پیشت باشه درمجموع ده کلمه صحبت نمیکنه..دست ودل باز نیست..به ظاهرش نمیرسه..همش دوست داره تنها باشه..بره باغشون واونجا چندروز چندروز بمونه..همسرم خیلی ازنظر چهره هم حتی شبیه پدرش

شوهر منم همینجوریه‌. الان بعد ۱۰ سال تازه یه کمی اهل حرف شده. علت این تغییر رفتارش هم اینه که علاوه ...

برعکس من اینقدر بگو بخند دارم درعرض دودقیقه با کسی که ازکنار رد شده میتونم چنان ارتباطی بگیرم که یکی ببینه فکر میکنه دوسال همدیگه رومیشناسیم..روحیاتم خیلی هم بچه گونه است..کلا سروصدا زیاد دارم😄سر طرف مقابل رومیخورم

برعکس من اینقدر بگو بخند دارم درعرض دودقیقه با کسی که ازکنار رد شده میتونم چنان ارتباطی بگیرم که یکی ...

خوب همین تفاوت اخلاقیاتتون باعث شده انقدر زوم کنی رو رفتار همسرت. اگر یه آدم آروم بودی زیاد برات مسئله ی خاصی نبود. حالا چطوری شد با همچین آدمی که انقدر باهات فرق داره ازدواج کردی؟

خوب همین تفاوت اخلاقیاتتون باعث شده انقدر زوم کنی رو رفتار همسرت. اگر یه آدم آروم بودی زیاد برات مسئ ...

من اول نامزد بودم با یه آقای وکیل ودست ودل باز..ولی اوضاع مالی خوبی نداشت ولی کم‌نمیزاشت برام..ولی دوسش نداشتم وبه احترام پدرومادرم قبول کردم‌...ولی اون آقای وکیل درحد جنوون دوسم داشت..رفته رفته دیدم ازاون دست آدمایی که برای جایگاه ومقامشون دچار غرور میشن..دوست داشت بقیه باالقاب صداش بزنن  بعدازیهمدت بهم خورد.. خلاصه یه لطمه روحی به شدت بزرگی چندسال پیش خوردم چون بهش علاقه مند شدم بااینکه اول دوسش نداشتم ولی اون بعداینکه من جواب مثبت دادم خودواقعیش رونشون داد وبهم خورد.پدرومادرم که دیدن بااصراربی دلیل برای اون مورد من اذیت شدم گفتن ازحالا به بعد دیگه تصمیم باخودت نمیخوایم‌مثل قبلی اذیتت کنیم..منم بین چندخواستگار که همزمان اومده بودن همسرم‌راانتخاب کردم..وبرای اینکه ثابت کنم انتخابم‌درست بوده چشمم رو روی این تفاوت ها بسته بودم انگار که نمیدیدمشون..همسرم مرد خیییلی خوبی ولی اون درونگراست ومنم برونگرا...باید مشاوره میرفتیم ولی اون شور وشوق وعشق اون دوران اجازه نداد..همسرم مشکلی نداره..این منم که بااین رفتاراش مشکل دارم..

خوب همین تفاوت اخلاقیاتتون باعث شده انقدر زوم کنی رو رفتار همسرت. اگر یه آدم آروم بودی زیاد برات مسئ ...

اینم اضافه کنم که من دختری به شدددددت دست ودل بازم..وترجیح میدم هم پس انداز کنم هم خوشی..مثلا اگه الان هوس چیزی کنم که بخورم نمیبینم باخودم حساب وکتاب کنم میرم میخرمش

اینم اضافه کنم که من دختری به شدددددت دست ودل بازم..وترجیح میدم هم پس انداز کنم هم خوشی..مثلا اگه ال ...

ولی درمقابل همسرم میگه خب مغازه کناری گرون میده بزار فردا برات ازفلان جا میخرم..ولی من میگم من الان هوس کردم نه فردا

ولی درمقابل همسرم میگه خب مغازه کناری گرون میده بزار فردا برات ازفلان جا میخرم..ولی من میگم من الان ...

تفاوت روحیات دارین دیگه کاملا مشخصه. ولی اگر آدم خوبیه یه جوری با هم کنار بیاید. متاسفانه بسیاری از مردم مشکلات روحی و روانی عمیق دارن و آدم سالم و منطقی کم پیدا میشه

یه مدت شما هم مثل خودش باش نرو سمتش باهاش شوخی نکن.اصلا هم اخم نداشته باش رو صورتت اتفاقا خوشرو باش اصلا حالته قهری نداشته باش هیچ گیری بهش نده.فقط حرفایی که باید بزنی مثل مثلا چایی بیارم یا چیزی لازم داریو اینا رو بزن اصلا حرف اضافه نزن.چایی خوردنی بشین پیشش باهم فیلم ببینید کارای روزمره رو انجام بده ولی خیلی کم حرف باش.این کارارو بکن.