2777
2789
عنوان

همسرم

412 بازدید | 26 پست

خواهش میکنم چنددقیقه این تاپیک روبخونید وکمکم کنید.

یکسال هست که ازدواج کردم وروز به روز دارم عصبی تر میشدم..روی یک سری از رفتارهای همسرم زوم‌کردم‌ ..نمیدونم من حساس شدم یااینکه واقعا همسرم مشکلی داره..

مثلا حس میکنم همسرم خسیس وکوچکترین نگاه ویارفتارش رو روی حساب خساست میزارم..وهمش بهش گیر میدم جوری که بهش گفتم بیا بریم مشاوره اون تشخیص بده که واقعا خسیس هستی شما یامن حساسم..

یا یه رفتار دیگه این‌ که میبینم همسرم وقتی جایی میریم خیلی میگه وخوشحال ومیخنده ولی به من که میرسه بعد ازیکم حرف زدن خسته میشه..حوصله نداره..امروز رفتیم مهمونی اینقدر با پسرداییام گفت خندید ولی بعدش اومدیم خونه شبیه پژمرده ها اصلا حوصله من رونداشت انگار..

اهل داد زدن..گیردادنای الکی نیستم..خیلی هم‌باهاش مهربونم ولی نمیدونم شایدم من حساس شدم..همسرم‌هم خیلی مرد صبور ومهربون وآروم ودرونگرایی هست .

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

اگر درونگرا بود بگو بخند با بقیه نداشت 

حتما برید پیش مشاور 

منم دقیقا مثل همسر شما هستم یعنی یکی پای صحبتهای شوهرم بشینه دقیقا حرفای شمارو میزنه که باهاش زیاد حرف نمیزنم و با دیگران بیشتر بگو و بخند دارم

بدون اطلاع قبلی درخواست دوستی ندید و حتی الامکان  سوالاتتون رو در پستاتون بپرسید ❤️
بهش گفتی چرا با بقیه خندونی و ب من ک میرسی پژمرده و خسته؟؟

آره میگه نه من همونم خانم..

وای خب تومهمونی اونقدر بابقیه حتی مامانم وبقیه حرف می‌زد که حتی من میخواستم حرفی بزنم اصلا توجه نمی‌کرد .

اگر درونگرا بود بگو بخند با بقیه نداشت  حتما برید پیش مشاور  منم دقیقا مثل همسر شما هستم ...

درونگرا هست ..ولی اونقدر خانواده ما اهل بگو وبهند وخاطره تعریف کردن کشوری کردنن که شبیه خودمون شده..اوایل اینجوری نبود..الانم اگه گاهی کم حوصله باشه ساکت میشه یهو ولی اونا چون توی صحبت مخاطب قرارش،میدن حرف میزنه

مردا کلا این جور مهمونی ها رو دوست دارن،بذار خوش باشه چیکارش داری؟انقدر وقت هست که با تو بگذرونه،در ...

درامدش خیلی عالی نیست..متوسط ..من هم خودم شاغلم 

درماه هزینه بسته اینترنت ویه مبلغ ثابت خیییلی کم که تعیین کردیم برای پول توکیفی همیشه هست.

اگه خوراکی یا چیزی هوس کنم می‌خره.. ولی مثلا وقتی بازار میریم اگه خودم نگم نه بهم میگه خانم چیزی میخوای یانه ونه چیزی می‌خره برام تا خودم بگم..به زور برای خودش لباس می‌خره.. میگه نمیخوام..اگه من مراقب پوشش نباشم تیپش افتضاححححححح...حساب وکتاب داره نه برای من..ولی پولش روالکی خرج نمیکنه...مثلا اگه بگم مرغ بخر میگه یه دونه توی یخچال هنوز هست..ولی گاهی هم میبینی مثلا من دوقلم خرید ازش خواستم اون پنج قلم می‌خره میاره..

مردا کلا این جور مهمونی ها رو دوست دارن،بذار خوش باشه چیکارش داری؟انقدر وقت هست که با تو بگذرونه،در ...

کاری باهاش ندارم..اتفاقا ذوق میکنم که خوشحال..ولی توی خونه انگار حوصلم رونداره

خسیسه منظورتون اینه که به زور برای شما خرید میکنه یا پول نمیده به شما؟

من‌چون خودم‌شاغلم اگه چیزی بخوام میخرم‌.ولی برای اینکه عادت نکنه گاهی بعضی خریدارو به اون واگذارمیکنم مثلا بااینکه پول دارم خودم میگم میخوام برم اصلا ابرو میگه خانم چقدر بریزم میگم باپول اسنپ ۲۰۰ بریز ومیریزه..یا مثلا اون روز گفتم دکتر میخوام برم گفتم با پول ویزیت ۲۵۰برام بریز..بعدش موقع داروها نسخه روگذاشتم خودش بیاد شد ۶۰۰ تومن داد..خریدای اینجوری روبهش واگذار میکنم.. 

ولی مثلا امروز رفتم سبزه عید خرید ناراحت میشد که خودمون میکاشتیم چرا خریدی؟؟

آخه توقع داری باهات چی بگه به چی بخنده؟ روزمرگی که خنده نداره. مهمونی و دیدن رفقا و فامیلا خیلی فرق داره با موندن تو خونه. در کنار همسر نهایتا میشه با آرامش چای بنوشه و فیلم ببینه. به نظرم داری حساسیت زیاد به خرج میدی. 

در مورد خسیس بودنش هم زیاد توضیحی ندادی که ما نظری بدیم

آخه توقع داری باهات چی بگه به چی بخنده؟ روزمرگی که خنده نداره. مهمونی و دیدن رفقا و فامیلا خیلی فرق ...

ببین همسر من گاهی چندروز میره سر پروژه نیستش یا ممکن شبا دیر بیاد خب وقتی میاد هییییچ حرفی نداره من میرم خرف میزنم شوخی میکنم..ولی خب انگار نه انگار...من ازسر کار که رفتم‌میگم که مثلا فلانی اینو گقت یااینجور چیزا ولی اون هیچی..

درمورد خساست گفتم:

وقتی بازار میریم تا من نگم هیچی نمیگه مثلا اگه نگم چیزی میخوام خودش حتی نمیگه خانم چیزی لازم داری یانه؟؟

برای خودش به زور ودیر به دیر لباس می‌خره.

برای خرید خونه کم نمیزاره ولی گاهی مثلا میگم مرغ نداریم میخنده ومیگه خودم دیدم یه دونه داشتیم هنوز.بعد تا دید داره مهمان میاد رفت خرید.

پول دکتر واینجور چیزا رو است میده یا مثلا میگم میخوام برم فلان جا پول اسنپ واینجور چیزا..بسته اینترنت وخوراکی اگه بخوام ولی مثلا امروز برای یه سبزه عید که گرفتم میگفت چرا خریدی ؟؟

ببین همسر من گاهی چندروز میره سر پروژه نیستش یا ممکن شبا دیر بیاد خب وقتی میاد هییییچ حرفی نداره من ...

به نظرم دست و دلباز نیست ولی خسیس هم نیست. یه مقدار حساب شده خرج میکنه که بد نیست جای نگرانی نداره.

بعضی مردا با زنا نمیتونن خوب حرف بزنن. با مادرش چقدر حرف میزنه؟