2410
2445
عنوان

داشتم به زندگیم فکر میکردم

530 بازدید | 27 پست

تنهاخانواده ای که تو فامیل رنگ خوشیو ندیدیم همشون یه جوری سختیاشون جبران شده

همیشه خدا غم وغصه ها مال ما بودن

کاشکی میشد نباشم

اینایی که میمیرن چیکار میکنن

فرقی با من دارن که خدا راضی به دردکشیدنشون نیست

کاش هیچوقت به دنیا نمیومدم

تو عمرت زیاده استارتر پس زندگیتو بساز 

بر سینه ی من نوشته❤️بین الحرمین❤️نصف قلبم با👑اباالفضل👑نصف دیگر با👑حسین👑 سلام رفیق بی وفای من تا امروز هرروز انلاین شدم شاید برگشته باشی اما..دیگه نمیام سایت اخه فقط با خودت حرف میزدم ولی کاربریم نمیترکونم شاید روزی دوباره برگشتی امیدوارم هرجا هستی خوشبخت باشی پیشاپیش عیدت مبارک خواهرگلم🥲

بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید،

خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان 

داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2442

عزیزم ناامید نباش از قدرت و حکمت خدا  .. از قدیم گفتن هیچ حالی دائمی نیست .. روی طرز فکرتون کار کنید .. شاید شعار باشه اما مدت کمی امتحانش کنید نتیجه اش رو میبینید ، مثبت فکر کنید و کلمات مثبت به کارببرید .. باور کنید کلمات قدرت و فرکانس دارن .. ایشالله گره مشکلات هممون باز میشه

خوشبختی به داشتن و ظاهر زندگی نیست....همه ی ما در باطن زندگیمون در سعادت کامل هستیم...و هر اتفاقی بر ...

مگه من گفتم ظاهر وپول

کلا از هر لحاظی خوشی نداشتیم

2456
واییی نگو اینطوری خدانکنه اینطوری باشه

مطمئنم که میگم عزیزم 

بر سینه ی من نوشته❤️بین الحرمین❤️نصف قلبم با👑اباالفضل👑نصف دیگر با👑حسین👑 سلام رفیق بی وفای من تا امروز هرروز انلاین شدم شاید برگشته باشی اما..دیگه نمیام سایت اخه فقط با خودت حرف میزدم ولی کاربریم نمیترکونم شاید روزی دوباره برگشتی امیدوارم هرجا هستی خوشبخت باشی پیشاپیش عیدت مبارک خواهرگلم🥲
امیدوارم واسه من جریان نداشته باشه و به زودی تموم شه

انشاالله عمرت طولانی وباعزت باشه عزیزم این چ حرفیه میدونم از سر ناراحتیه این حرفا

صبرکن.... ما از حکمت خدا بیخبریم

از حال دل همه که خبر نداری عزیزدلم

انشاالله عمرت طولانی وباعزت باشه عزیزم این چ حرفیه میدونم از سر ناراحتیه این حرفا صبرکن.... ما از ح ...

حال هیشکی بدتر از من نیست

حرفام آرزومن نه سر ناراحتی واقعاخستم نمیخوام باشم مگه زوره آخه بمونمو زجر بکشم

2392