2777
2789
عنوان

بنظرتون با شوهرم چکار کنم

469 بازدید | 45 پست

ما هردو شکستیم هم دیگرو نابود کردیم متاسفانه بی تجربگی کردیم از اول ازدواج من ساکت بودم خانواده اون اذیتم میکردن همش درباره جهاز نظر میدادن همش میگفتن بابات هر ماه اینقد پول بده و خیلی چیزا درباره سیسمونی بچه نداشتمم حرف میزدن هرچی خلاصه شوهرم طرف اونارو میگرفت پروتر میشدن بارها با دهنشون مارو تا طلاق بردن همش دعوا ایجاد میکردن و باعث میشدن خانواده منم درگیر بشه ، بعدا عروسی کردیم با هزار مصیبت شوهرم دیر میومد خونه اکثرا میرفت خونه مامانش ساعت ۱۲ میومد ۱۱ میومد گاها زود میومد اکثرا غذا هامو نمیخورد میگفت بد مزن یا من اختلال خواب داشتم اونو مسخره میکرد متاسفانه اختلال خواب شدید داشتم یا نمیدونم اعصابم خراب بود یا هرچی نمیتونستم بخوابم روزا میخوابیدم ولی کلا شوهرم صب میرفت ۱۲ شب میومد نهارشو بیرون میخورد بخاطر کارش منظورم اینه اگه واسه نهار قرار بود بیاد اماده میکردم از ی طرفم مواد غذایی زیا. نمیگرفت فک کنم بلد نبود اول زندگی بود بعدا برادر شوهرم زن گرفت دیدم خیلی تبعیض میزارن مثلا واسه من بعد چن سال طلا گرفتن واسه اون همون اول و مقدارشم زیاد یا واسه من همش دعوا میکردن سر فیلم بردار یا کارت عروسی یا جهاز یا میگفتن مامانت اینقد طلا کادو بده ولی واسه اون خیلی خوب بودن حتی مادرشوهرم منو میبرد از قصد خریدایی که بهش کردنو نشونم میداد میگفت پدرشوهرت میگه من اون عروسمو خیلی دوس دارم قشنگ بازی روانی راه انداخته بود اینا باعث شد با شوهرم بحث کنم اونم طرف اونارو گرفت بعد دیدم پدرشوهرم زمینی که به ما داده بودو پس گرفت داد به برادر شوهرم شوهرمم خیلی اسکله سر اونم با شوهرم دعوا کردیم گفتم چرا از حقت دفاع نمیکنی ی بار شوهرم اومد از خونه مامانش باز پرش کرده بودن گف من واسه زن داداشم النگو میخرم بسوزی بترکی سکته کنی منم النگومو شکوندنم گفتم تو بترک بعد دعوای مفصلی کردیم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعدا که اشتی کردیم رفتم خونه مادرش اونجا حرف از لهجه اومد گفتم لهجه منم فلان جایی هس مثلا فلان روستا خواهرشوهرم برگشت گفت فلانیا چه گوهین اخه حداقل ۱۰ بار تکرار کرد بعدا که به شوهرم گفتم رفتن رو قران دس گذاشتن این اینطور نگفته من بدتر دلم شکست روز مادر خونه مامانش نرفتم مامانش ناراحت شد شوهرمو علیهم پر کرد این نیومد دنبالم ۱۰ روز کلا پیام دادم نیومد دنبالم گفتم چته کی چی گفته بعدا پدرش زنگ زد خانومم زنگ زده برنداشتی دخترم عجب کرده گفته جونتم گرفته و خیلی چیزا فوشم داد باز این چیزی نگف بعدا مامانم منم به مامان اون زنگ زد فوش داد گف چرا شوهرتو پسرتو پر میکنی بحث بزرگ شد منم به شوهرم گفتم خواهرت غلط کرده گفته باباتم هرچی فحش داده به خودش برگرده دیرم این از همه جا بلاکم کرده اون یکی گوشیمو گذاشتم خونه دیدم با ی زن حرف میزنه ولنتاینو تبریک میگه خیلی عاشقانه حرف میزنه پشت منم با اون حرف میزد حتی درباره مامانمم میگف زنه خودش متاهل بود پرستار ۲۵ سالش بود خلاصه نفهمیدم کیه اینا رو گفتم بهش گف اره هس ولی مجازیه هیچی نبوده

گف اهل شهر ما هس ولی ی سهر دیگه زندگی میکنه ۲۵ سالشه پرستاره ولی من باور نکردم چن بار دیدم خونه تمیزه ی جکر زنانه تمیز شده بود شوهرمو میشناسم میدونم کارش نیس شک دارم به خونمم اومده باشه بعد امروز حرف میزدیم گف اره تموم شه ادامه بدیم بدتر میشه اخرش گف تو منو خیلی شکستی منم تورو ولی هر چقدم این زندگی بد بوده بازم از ته دلم نمیخوام طلاق بگیرم با حرفش ناراحت شدم نظر شما چیه میدونم منم بهش خیلی بدی کردم