2777
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بنظرم عباس صوفیانی ی زن دیگه داشته کار همون زنش دومشه 

چون تو یه قسمت قاتل هیکلش مث زنا بود

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
بنظرم عباس صوفیانی ی زن دیگه داشته کار همون زنش دومشه  چون تو یه قسمت قاتل هیکلش مث زنا بود

اون زنه خواهر صدرا هستش 

صدرا برادرزاده رضا پروانه هستش 

نعیم باعث شد که خانواده صدرا بمیرن ( چون نعیم با دوستاش نقشه پیدا کردن گنج داشتن که این وسط پدر صدرا سر نعیم کلاه گذاشت نعیم فهمید و دنبالشون کرد و باعث شد توی سانحه بمیرن  و فقط صدرا و اون دختره که پاش میلنگه و ساحل رو زندانی کرده بود زنده بمونن

وقتی شنیدن نعیم داره ازاد میشه نقشه انتقام گرفتن 

صدرا عذاب وجدان داره 

قاتل رضا پروانست

بدون اطلاع قبلی درخواست دوستی ندید و حتی الامکان  سوالاتتون رو در پستاتون بپرسید ❤️
اون زنه خواهر صدرا هستش  صدرا برادرزاده رضا پروانه هستش  نعیم باعث شد که خانواده صدرا بم ...

وای اینجوری اگ باشه ک خیلی بد میشه 🥺 الان با این سناریو فک کنم حدس تو درس باشه چون صدرا ساحل رو زیر نظر داشت و دنبالش بود تا باهم دوس بشن

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
وای اینجوری اگ باشه ک خیلی بد میشه 🥺 الان با این سناریو فک کنم حدس تو درس باشه چون صدرا ساحل رو زیر ...

حتی زمان مراسم فوت ساحل که تو خونه ی رضا پروانه بود ساحل تو انباری بیهوش بود

بدون اطلاع قبلی درخواست دوستی ندید و حتی الامکان  سوالاتتون رو در پستاتون بپرسید ❤️
حتی زمان مراسم فوت ساحل که تو خونه ی رضا پروانه بود ساحل تو انباری بیهوش بود

توی انباری رضا پروانه؟؟؟؟

اره انباری توی حیاط

پس اینا چی میگن ک رضا ها رو تو فیلما گروگانگیر و قاتل نمیکنن 

صدرا خواهر زاده رضا پروانه س وبچه عباس

رضاعباس نعیم دوس بودن

خواهر رضا عاشق عباس که طلافزوشی داره بوده

نعیمم عاشق خواهر رضا

اینانگو رابطه داشتن وخواهره صدرارو حامله میشه که میخواسته خودکشی کنه خودشو بسوزونه نعیم انگار میدونسته میرن نجاتش میده بعد میده رضا 

خواهره نمرده زنده س میره شهرستان صدرارودنیا میاره

از اونور نعیم ورضا میفهمن میرن طلافزوشی عباس.رضا میکشتش ونعیم جرمو گردن میگیره

اینکارارو مادر صدرا انجام میده باصدرا

ملدرش پاش میلنگه

اسمشم ص ع

صدرا عباس

ساحل زنده س همش فیلم اوسیونده که جاسوسه پلیس و بفهمه کیه

کجا فامیلشونو گفتن😐

پرونده بیمارستان رضا روش نوشته بود عبدالهی

صدرا هم وقتی قسمتای اول گرفتنش بخاطر قتل ساحل پلیس اسمشو نوشت صدرا عبداللهی

میشه برای حاجتم صلوات بفرستید...خدا خیرتون بده❤❤
صدرا خواهر زاده رضا پروانه س وبچه عباس رضاعباس نعیم دوس بودن خواهر رضا عاشق عباس که طلافزوشی داره ...

ولی باید یه ربطی به مزگان هم داشته باشه

یه جایی تو قسمت ۱۸ رسول لیست طلاهای سرقتی رو میده به نعیم چند ثانیه تو فیلم میوفته 

با طلاهایی که مزگان جاساز کرده مطابقت داره 

Second Baby is loading 👶🏻
ولی باید یه ربطی به مزگان هم داشته باشه یه جایی تو قسمت ۱۸ رسول لیست طلاهای سرقتی رو میده به نعیم چ ...

ببین اینا یه پوست شیر قیمتی باهم دزدیدن جریان اونم هست 

اون طلاهاکه مژگان میترسه رضا بندازتش بیرون پس انذاز میکرد واسه خودش مژگان

ولی ساحل گم شد همش مژگان وانباری ونشون میدادن🙄