2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی میخوای عزیز دل

فروش داروهای گیاهی نظیر انواع قرصهای لاغری .چاقی.لزل(گلوتاتیون)سفیدی کل بدن . کرمهای سفیدی صورت وازبین بردن لک وکک ومک . کرمهای جوانساز دست وصورت . ابرسان قوی صورت . قرص هیربست وهیرتامین اصل . اسکرابهای صورت وبدن . انواع ماسک . وخیلیی چیزهای دگه امکان ارسال ب سراسر کشور (خواهرای عزیزم من کلی احترام واستون قائلم پس با طعنه وکنایه ریپلای نکنید )

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود

گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود

به آسمانِ دیوانه‌یِ                                          اولِ بهار                                                           میماند  دل...!!🍃
بیت دومی بیشتر به من میخوره . مرسی ♥️

حال خودمم همچین تعریفی نیس

خواهش⁦❤️⁩

به آسمانِ دیوانه‌یِ                                          اولِ بهار                                                           میماند  دل...!!🍃
مث این میمونه به ی نفر که اسم داره بگی این همه اکسیژن هس چرا نفس نمیکشی :)

خب یه پاف اسپری سالبوتامول براش میزنم راحت نفس بکشه😐🤌🏻😉

میشه، هر چیو از ته دلت بخوای حتما میشه❤🤝🏻

منم بنده همین خدا هستم . چرا برای من هیچ وقت خوب نمیخاد ؟ میشه بدونم ؟

باید حقیقت ها رو ببینیم تا متوجه بشیم خدا چقدر هوامونو داره...بچه ای که سرما خورده و بستنی براش ضرر داره اگه از مادرش بستنی بخواد اونو بهش نمیده چون میدونه براش ضرر داره و از همه بیشتر به فکرسلامتیشه و وقتی خوب شد 10 تا بستنی بهش میده.....قطعااگه خداچیزی رو به ما نمیده چون خِیر ما رومیخواد و محاله خدایی که عاشق ماست ما رو خوشبخت و خوشحال نکنه....فقط کافیه جامع نگاه کنیم تا حقیقت و زیبایی ها رو ببینیم..

لِكُلِّ نَبَإٍ مُسْتَقَرٌّ ۚ وَسَوْفَ تَعْلَمُونَ
برای هر خبری وقت معینی است و به زودی آگاه می‌شوید...

سوال در مورد موضوع تاپیک رو از طریق لینک زیر میتونید بپرسید.                                            https://abzarek.ir/service-p/msg/1152587