2777
2789

الان پدرشوهر من بود میگفت بگیر کچلش کن پرپشت بشه🤦‍♀️ همه ی بچه های فامیلشون شبیه سیب زمینی ان. کچل. گیر داده بمیری بمونی باید بزاری پسرتو کچل کنم. ما رسم داریم کچل میکنیم تا موهاشون پرپشت بشه. همه مرداشونم از دم کچلن

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خب سنش کمه دیگه طبیعیه 

فقط لطفا تو این سن هیچ ماسک خونگی(روغن؛جوشانده؛حنا و...) یا دارویی براش استفاده نکن چون ضرر داره و باعث مسمومیت میشه

یکی تو بيست دو سالگى ازدواج ميكنه و ده سال بعد اولين بچه اشو مياره، اون يكى سى و يك سالگى ازدواج ميكنه و سال بعدش بچه مياره. يكى بيست و پنج سالگيش فارغ التحصيل ميشه و چهار سال بعد شغل پيدا ميكنه، اون يكى بيست و نه سالگى فارغ التحصيل ميشه و همون سال شغل پيدا ميكنه. يكى تو سى و پنج سالگى رئيس ميشه و سال بعدش ميميره، اون يكى تو پنجاه سالگى رئيس ميشه و نود سال عمر ميكنه. "تو نه از بقيه جلوترى نه عقب تر" "تو دارى تو زمان خودت زندگى ميكنى" پس آروم باش ، به خدا توكل كن و از زنذگيت لذت ببر و خودتو با احدى مقايسه نكن🥰

اثر داره در هفته چند بار استفاده کنم براش

اره هفته ای دو مرتبه یا یک مرتبه چندتا قطره بریز کف دستت دستات رو بمال بهم تا روغنا گرم بشه بعد پوست سرش ماساژ بده دو سه ساعت بعدشم ببرش حموم 

مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید