سلام خوبی عزیز من . صادقانه بگم حسی که تو پیامت داشت برام جالب بود . دوست ندارم دیگه دل مهربونت حال بدی داشته باشه . هم تو هم دخترهای دیگه . برای درک بیشتر اجازه بده یه مقدمه ی برات بگم . ما در استانه واقعیت نوینی روی زمین هستیم . بذار اینطوری توضیح بدم برات . منظومه خورشیدی ما بخشی از یه منظومه خورشیدی بسیار بزرگتر .که بهش میگین خوشه پروین .هفت خواهران .یعنی هفت ستاره که به دور خورشیدشان یعنی آلسیون میچرخند . حالا سیاره ما هر ۳۶۵ روز به دور خورشید میچرخد. و خورشید هر ۲۵۶۳۰ سال یک بار دور آلسیون میچرخه . و خود آلسیون هر ۲۲۵ میلیون سال یکبار به دور مرکز کهکشان میچرخه . ۲۱ دسامبر ۲۰۲۱ ما از تقدیم اعتدالین که اغاز چرخه جدید بود گذشتیم که نقطه و شروع واقعیتی متفاوت میشه . یعنی پایان یک چرخش ۲۵۶۳۰ ساله خورشید به حول آلسیون همزمان با پایان یک دوره ۲۲۵ میلیون ساله آلسیون به دور مرکز کهکشان . پس میشه گفت ما پا گذاشتیم در یک عصر جدید. یعنی اغاز عصر آکواریوس و پایان عصر برج حوت یا پایسنر . الان دیگه در عصر اکواریوس هستیم که وارد ارتعاشات بالای نوار فوتونی شده ایم یعنی بعد پنجم زمین . پس عزیزم مهربونم الان دیگه زندگی با اگاهیای قبلی که داشتیم و اگر بخایم در جا بزنیم وبا عصر جدید همگام نشیم خود به خود روز به روز دل مرده تر میشیم . الان من حامد تو این فکر باشم چطور از این دختر و از خانم پا بگیرم یا فقط به فکر سواستفاده جنسی مثل عصر قدیم باشم فقط خودمو تباه کردم . تنها چیزی که تو ذهن و قلبمه چطور به دیگران کمک کنم اگاهیشون بالا ببرن . و و و هزاران چیز دیگه .