2777
2789
چه جالبه تو یه شب چندین نفر همچین حسیو دارن 

شب زمان عجیبیه انگار همونطور که ماه آسمونو به عزا میکشونه دل مام عزادار میشه تنها میشه

روزی برسد کاش که لبخند بزنم به خودم به روزهایی که گذراندم به تمام این درد ها......

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دمت گرم☺

حال دلت همیشه خوب❤️😚

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

ای بابا . اخر شبی تا دل مل ماهم نگرفته . بگو چرا دلت گرفته . هر چند الانه که همتون بزنین تو ذوقم . ای وای این اقای حتما نظر داره . یه چیزی هست که  میخاد بحرفه . اخه مگه از دل و شخصیت ادم خبر دارن که قضاوت میکنن ادمو . شماهارو نمیگما .

ای بابا . اخر شبی تا دل مل ماهم نگرفته . بگو چرا دلت گرفته . هر چند الانه که همتون بزنین تو ذوقم . ا ...

میدونین این خیلی بدعه هی به این فکر کنی که نه نمیتونه زندگی اینقدر با من بد باشه بعد به خودت میگی دقیقا کجا یا کی هست که به خاطرش این فکرو نکنم💔

روزی برسد کاش که لبخند بزنم به خودم به روزهایی که گذراندم به تمام این درد ها......
میدونین این خیلی بدعه هی به این فکر کنی که نه نمیتونه زندگی اینقدر با من بد باشه بعد به خودت میگی دق ...

جایی که داریم زندگی میکنیم . زندگی رو بد تعریف کردن برامون .در صورتی که زندگی ماهیتا شور و نشاط و هیجان و انرژی همراهشه . بدتر از اون ادما دیگه رنگ دوستی و محبت و احترام و فراموش کردن . ببخشید عزیزم یه کم حس میکنم کاملا متوجه چیزی که حال دلت و بد کرده نشدم . لطفا واضح تر امکانش هست بگی اینجا 

جایی که داریم زندگی میکنیم . زندگی رو بد تعریف کردن برامون .در صورتی که زندگی ماهیتا شور و ن ...

یه لحظه به خودم اومدم و دیدم هیچ کدوووم از آدمای دور و برم دوسم ندارن همه یا به من نیاز دارن یا عادت کردن یا مجبورن اینجوری باشن این خیلی بدعه 

بله واقعا آدما انگار دوست دارن یکیو گیر بیارن بکوبن تو سرش اینکه به یکی دیگه از بالا نگاه کنن بهشون حس قدرت میدعه