2777
2789
عنوان

پسرم یادخترم

338 بازدید | 22 پست

سلام دوستان غرض ازمزاحمت اینه که من چهارونیم پول دارم نمیدونم این پولا واسه دخترم که چندوقت پیش گوشواره هاشو فروختیم گوشواره بگیرم اینم بگم که عادت نداره گوشواره گوشش باشه همونارو هم انداخته بودکنار یا واسه پسرم سه چرخه اهرم هدایت دار بگیرم پسرم ۲ سالشه دیگه توکالسکش نمیمونه یه اخلاق بدی که داره تااز بغلمون میزاریمش پایین هرجا که باشه فقط میدوه ماشینم بیاد حالیش نمیشه 

به نظرشما کدوم انتخاب عاقلانه تره البته دخترم گوشی هم دوست داره ولی خوب فکرنکنم این پول گوشی بشه دخترم ده سالشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چه دوراهی سختیه🤕

دوست عزیز من سلام ببین قشنگم تو امپراطور کوزکونیستی که پاشا برای برگردوندن همه چیز به شرایط عادی از جونش مایه بذاره پس خودت پاشو تلاش کن هممون یه مشکلاتی داریم ولی یادت باشه که ماتوی اتاق جنی و دوازده پرنسس زندگی نمیکنیم که قرار باشه کف اتاقت شکاف بخوره یه سرزمین بیرون بیادبرای فرار از مشکلاتت!یا باهاش کنار بیا یا حلش کن اگه انیمیشن روحرو دیدی و فکر میکنی جوگاردنری وجود داره که قشنگی های دنیارو نشونت بده و متقاعدت کنه زندگیت قشنگه سخت در اشتباهی خودت باید اینو کشف کنی، تورایلی توی انیمیشن درون وبیروننیستی پس هیچ کسی برای شاد بودن تومثل بینگ بانگ خودشو به دست فراموشی نمیسپاره کلیشه ای فکرنکن ما توی لایو اکشن دیو و دلبر نیستیم با کسی ازدواج کن که توی اکثر موارد شبیه باشید! قرار نیست غول چراغ جادوی توی لایو اکشن علاءالدینیه روز بیاد و سه تا از آرزوهاتو برآورده کنه و زندگیت بهتر بشه همچنین یادت نره که توسیندرلا نیستی و هیچ پسری برای پیدا کردنت کفشتو پای کل دخترای شهر نمیکنه فقط برای اینکه باهاش ازدواج کنی از بدبختی نجات پیدا کنی همچنین سفید برفیهم نیستی که بعد از گول خوردن با بوس کردنت همه اشتباهاتت جبران بشه

دخترت برا گوشی که خیلی کوچیکه

ولی از طرفی طلا پشتوانه س،ده سال دیگه میخواسی عروسش کنی یه چیزی تو دستته

ولی اگه برای پسرت هم اذیت میشی

که پلاک طلا سبک برا دخترت بگیر یه سه چرخه استوک برا پسرت

کاش فقط ۱۰ ثانیه به حرفهامون فکر میکردیم،به اینکه چی داریم میگیم،و به کی داریم میگیم!!

یه گوشواره یا پلاک بخر براش بنداز کنار ، پس انداز روز مباداش میشه فوق فوقش پسرتون ۱ سال ازون سه چرخه استفاده کنه ولی خواهی یا نخواهی به چشم دخترتون میاد 

BTS_JINLOVER• آرمی دو آتیشه از نوع جین لاورش😌🤞💜یکی از زیباترین دعاهایی که شنیدم این بود:«وَ لاتُعَنِّنی بِطَلَبِ مالَمْ تُقَدِّرْ لی فیهِ رِزْقاً.»‌در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده‌ای، خسته‌ام مکن!🌱🙃 کاربری دست دو نفره دوست عزیز!!!😒😑  پ ن : من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم به قول یه اسی ناظمتونم نیستم که هی بگم مودب باش خانمم، شاهزاده وارث نشینم نیستی که حرفت غلط باشه تاییدش کنم پس با من بحث اضافه نکن شده تعلیق بشم ولی قهوه ایت میکنم میرم با کاربری مادرشوهر نداشتم میام !😒😏👊 کانال PDF رمان دارم تو روبیکا هر رمانی از عاشقانه و پلیسی تا بزرگسال و خارجی بهم بگو ایدیشو برات بفرستم : ) ❤️
هر کار میکنی فقط ازت تمنا میخرم برای دخترت گوشی نخر  آخه بچه ده ساله گوشی :(

چرا مشکلش چیه؟اگه بدون سیمکارت باشه و با مراقبت

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂

فقط طلا بگیر بزار کنار،  پسرت با همون دوچرخه خدایی نکرده  میره سمت ماشینها خطرناکه... میدونم اهرم هدایت داره ها،  ولی طلا بگیر پشیمون نمیشی

وصیت من به شما:  همیشه قبل از سوال پرسیدن از کسی اول به خودتون بگین به من چه😑 تا بعدش بهتون نگن بتوچه! 🤨  اگر بعضی ها این وقت و انرژی که برای دخالت تو زندگی دیگران صرف میکنن و برای  علایق و تفریح و زندگی خودشون بزارن بخدا همه خوشبختن.        خواهش میکنم برای اینکه کسب و کارم اینبار رونق بگیره و دیگه ضـرر مالــی نکنم یه صلوات بفرست😥
هر کار میکنی فقط ازت تمنا میخرم برای دخترت گوشی نخر  آخه بچه ده ساله گوشی :(

به خدا پدرمونو دراورده همش گریه میکنه که دوستام همه گوشی دارن من ندارم البته از ۴سالگیش تبلت داشت که شکستش بعدازاون دیگه نداره ولی گوشیه خودم همیشه دستشه اثلا حریفش نمیشیم