2777
2789
عنوان

شده هرروزتون با استرس بگذره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 533 بازدید | 55 پست
اره ولی خب فعلا تموم شده... ولی هنوز هم با همون شدت های بد ب زندگیم دارم ادامه میدم با ترس از خواب پ ...

اره خیلی اسیب میزنه‌به ادم استرس منم یه‌مدت همش از خواب میپریدم با تپش‌ قلب شدید🤦‍♀️

دلشکستن هنر نیست؛تا توانی دلی به دست آور🍀💚            

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم تو مشکلت چیه؟ من میخاسم موهامو رنگ کنم رفتم پیش خالم ک ارایشگر بوده موهام از دکلره به پآیه ن ...

ای داد بیداد

میدونی ریشه اکثر مشکلاتمون بر میگیرده به بی پولی:)💔💔💔

انشالله عزیزم انشاالله🥺 اومدم تاپیک زدم بدتر ناراحت شدم کاش یه قدرتی داشتم همرو اروم میکردم

فدات گلم همه مشکل داریم انشالله بحق امام حسین توسال جدید همه مشکلاتشون حل بشه و بدون استرس ترس زندگی کنن الهی امین🤲🤲🙏🥲

💖السلام علیک یاصاحب الزمان الغوث ادرکنی💖اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم💖🤲من امام‌زمانی ام😍♥️
فدات گلم همه مشکل داریم انشالله بحق امام حسین توسال جدید همه مشکلاتشون حل بشه و بدون استرس ترس زندگی ...

الهی امین🙏🙏❤

بقران بخدا انقد من سر این پول ناراحتم اصن از عیدم بدم میاد:)))))))))))

اره ادم اذیت میشه.من توقعاتمو اوردم پایین.همیشه نیاز نیست لباس نو داشته باشم:)همینقدر که تمیز و مرتب باشم کافیه‌.

فکر کنم  بابت موهات خیلی ناراحتی درسته؟نگران نباش درست میشن.مامان منم یه مدت ناجوررررر گند زد به موهاش ولی درست شد.

خود منم یه بار زدم تاج ابرومو نابود کردم تو بچگی ابروهام فرمشون افتضاح شد🤦‍♀️ولی اونم درست شد